'Ex on the Beach'-drama: Pernille Nygaard udfordrer Tessie

Alt er langtfra godt mellem de to ‘Ex on the Beach’-babes.

Af Emilie Holm Egebro - 17. september 2019 kl. 10:41

I gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ ankom Frederik Skovbjerg til villaen og fik for alvor sat gang i tingene. Allerede på sin første aften i villaen havde han sex med Tessie, hvilket bestemt ikke var noget, der huede ham.
Når Kanal 4-programmet ruller over skærmen igen i aften, er det blevet tid til endnu et gensyn med en velkendt realitystjerne. Her tjekker Pernille Nygaard nemlig ind, og hun gør bestemt også indtryk på de andre deltagere allerede den første aften.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-René erkender: Der røg min stolthed
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Jeg skal jo vælge en af drengene, som jeg vil sove med i nat i suiten, og det har været svært, fordi alle drengene herinde er super søde, lyder det fra Pernille i afsnittet.
– Det værste, der kan ske, er, at Pernille vælger Frederik alligevel. Hun har lovet på alt i hele verden, at hun ikke vil vælge ham, så det vil være det værste, siger Tessie bekymret. Frederik har dog en anden holdning:
– Jeg håber super meget, at Pernille vælger mig til suiten i aften. Der er ikke nogen anden, jeg hellere vil sove sammen med lige nu. Jeg er lidt irriteret på Tessie, så derfor håber jeg, det bliver Pernille, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Jeg har valgt udfra, hvem jeg føler mig mest tryg ved i forhold til, at jeg kender personen godt, så jeg har valgt Frederik, siger Pernille og springer dermed en bombe.
– Jeg vil gerne vise villaen, at jeg gør, hvad jeg vil. Der er ikke nogen, der skal bestemme, hvad jeg gør, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ’Ex on the Beach’-Amanda misbrugt
Se Tessie reaktion på Pernilles valg i klippet herunder, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi
LÆS OGSÅ: Sasja forklarer: Derfor røg jeg ud af ‘Ex on the Beach’