‘Ex on the beach’-deltagere raser mod Discovery: Dårlig stil

Discoverys beslutning i sagen mod Teitur Skoubo falder ikke i god jord hos reality-stjernerne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. marts 2022 kl. 10:54

Streamingtjenesten Discovery+ har valgt at fjerne sæson seks af det succesfulde realityprogram ‘Ex on the Beach’ samt første sæson af ‘Singletown’. Det sker som en konsekvens af, at Teitur Skoubo i starten af marts blev tiltalt for voldtægt.

LÆS OGSÅ: Efter Kamillas sammenbrud: Endte sammen med Nicolai

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe Risager, der fortæller om sit kærlighedsliv… 

Tilbagetrækningen af programmerne har skabt en masse reaktioner hos de reality-deltagere, der også medvirkede i de pågældende sæsoner. Her er der overordnet en stor utilfredshed med beslutningen, som nu rammer mange flere en blot Teitur Skoubo.

Foto: Krestine Havemann

Nicolai Heller er en af dem, der er uforstående.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører nye detaljer om krisen

– For at være helt ærlig, synes jeg, det er lidt plat, at de fjerner en hel sæson, bare fordi der er en anden, der ikke kan finde ud af at være et ordentligt menneske. Men hvis Discovery ikke vil have noget med ham at gøre overhovedet, og de fleste af hans sponsorer ikke vil have noget med ham at gøre, har deres jura-afdeling nok været inde og bedømme, at han bliver dømt, og at de ikke vil kendes ved ham, lyder det fra den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager.

Han fortæller, at han alligevel kan se et par plusser i den ellers så triste sag:

– Det bare lidt øv, for der er mange gode minder med rigtigt mange gode mennesker. Men meget god promovering for sæson syv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at blive mor: Jeg glæder mig

(Foto: Krestine Havemann.)

Også Sandra Bischof Nielsen, der både medvirkede som Teiturs date i ‘Singletown’ samt som deltager og eks i ‘Ex on the Beach’, har kommenteret på sagen.

– Jeg synes nok bare ærlig talt, at det er dårlig stil fra Discovery’s side. Det er lidt at pisse på os andre, der har deltaget, lyder det fra baben.

Charmetrolden Mads Emil Andersen fra ‘Ex on the Beach 6’ har planer om at hive sejren, bæltet og pengepræmien hjem (Foto: Geggo)

Den holdning deler hun med Mads Emil Andersen fra ‘Ex on the beach’.

– Jeg synes, det er super ærgerligt. Vi er mange, som har givet en del af os selv til det program, så jeg synes, det er ærgerligt at se det taget ned, siger han.

Retsprocessen er stadig igangværende, og det forventes, af sagen skal behandles af en domsmandsret og køre over to dage i maj. Voldtægten, som Teitur er tiltalt for, fandt efter sigende sted i Odense natten til søndag 28. november sidste år.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum