‘Ex on the Beach’-deltagere forsvarer Teitur Skoubo

Deltagere fra ‘Ex on the Beach’ og ‘Singletown’ forstår ikke, at Discovery handler allerede nu, når Teitur først skal dømmes i maj.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. april 2022 kl. 6:55

Det kom bag på  mange, da streamingplatformen Discovery+ valgte at fjerne sjette sæson af ‘Ex on the beach’ samt første sæson af ‘Singletown’ i kølvandet af, at Teitur Skoubo i marts blev tiltalt for voldtægt.

LÆS OGSÅ: Efter Kamillas sammenbrud: Endte sammen med Nicolai

Artiklen fortsættes under videoen med Mads og Emilie, der blev kærester i ‘Ex on the Beach’ 6…

Flere af de andre medvirkende i sæsonerne kaldte beslutningen for plat og gav udtryk for, at tilbagetrækningen af programmet var at behandle de andre deltagere uværdigt.

Heriblandt var der også flere deltagere, der forsvarede Teitur Skoubo i sagen.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører nye detaljer om krisen

Mads Emil Andersen lærte Teitur at kende, da de begge deltog i ‘Ex on the beach’.

– Desuden synes jeg ikke, man kan reagere på en tiltale, før personen er dømt. Teitur kommer til at miste så meget på det her nu, uanset hvad dommen siger. Og det er jo ikke fair, hvis manden viser sig at være uskyldig, lyder det fra Mads i forbindelse med, at han kommentere på Discoverys beslutning om at fjerne programmet.

Den opfattelse deler han med Sandra Bischof Nielsen, der datede Teitur i ‘Singletown’ og kom ind i ‘Ex on the Beach’ 6 som hans ekskæreste.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par taler ud om fremtidsplaner

– Teitur er ikke dømt, så jeg forstår ikke deres måde at handle på. Hvis han er skyldig, forstår jeg dem godt, men da sagen ikke er afgjort, fatter jeg dem ikke. Derudover synes jeg lidt, det er, at pisse på os andre, der har deltaget. Jeg håber i hvert fald på, at det (sæsonerne, red.) kommer tilbage, hvis han bliver dømt uskyldig, siger baben.

Sagen til nu

Voldtægten, som Teitur er tiltalt for, fandt efter sigende sted i Odense natten til søndag den 28. november 2021.

Sagen skal behandles af en domsmandsret og er sat til at køre over to dage i maj. Ifølge senioranklageren ved Fyns Politi Jacob Thaarup kræves Teitur straffet med fængsel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fik en hjerneblødning: Filmet på sin arbejdsplads

Strafferammen for voldtægt er op til otte år, men den vil som domsmandssag ikke kunne udløse over fire års fængsel.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Teitur Skoubo nægter sig skyldig.

– Jeg ønsker ikke at komme med detaljer omkring sagen, før den afsluttet, og er også chokeret over, at flere medier har valgt at publicere sagen. De ved udmærket godt, hvilke konsekvenser det her har for mig samt de konsekvenser, det vil medfølge, selv når jeg frikendes, skrev Teitur kort efter at sagen var offentliggjort.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at blive mor: Jeg glæder mig