‘Ex on the Beach’-deltagere flytter sammen

De to ‘Ex on the Beach’-stjerner fra sæson 2 skal nu dele adresse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. april 2021 kl. 08:55

Jonas Gauhl Bentsen og Jeppe Bøg Risager har siden ‘Ex on the Beach’ sæson 2, hvor de mødte hinanden i en villa på Mauritius, været rigtig tætte venner. Men nu er det alligevel lykkes dem at taget venskabet et step videre.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager truer manden: Gå væk, ellers slår jeg dig

De to ‘Ex on the Beach’-stjerner har nemlig valgt at flytte sammen. De har pakket flyttekasserne, og mens Jeppe har sagt farvel til Horsens, har Jonas forladt Haslev.

Jonas og Jeppe. Foto: Janus Nielsen

– Jeg flyttede, fordi jeg skal læse min bachelor op til sommer, hvor jeg skal læse E-handel. Det bliver skønt at komme væk fra Horsens. En ny by er lig med nye damer, fortæller Jeppe.

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman

Med deltagelsen i anden sæson af ‘Ex on the Beach’ i 2019 fandt de begge to en kæreste, men forholdene gik i stykker efter hjemkomsten til Danmark. Jeppe var som bekendt i et forhold med Sara Run Isafold, mens Jonas i få måneder var kærester med Simone. Siden har ingen af de to fyre sådan rigtig fundet kærligheden, men måske kommer Kolding til at lave om på deres singlestatus.

Jonas er personlig træner og online coach, men han flytter også til Kolding for at læse.

– Skal læse til markedsføringsøkonom på IBA Kolding så ikke nok med, at vi bor sammen, så skal vi også gå på dem samme skole, siger Jonas.

LÆS OGSÅ: Opsang til ‘X Factor’-dommer

Nye minder

Selvom vennerne flytter for at studere, kommer det hele ikke til at gå op i pensum og eksamener, det er de enige om.

– Det bliver meget sjovt. Vi griner hele tiden sammen, siger Jeppe om sine forventninger til at bo under samme tag som Jonas Gauhl.

De har efterhånden mange oplevelser til fælles, blandt andet fortalte de sidste år åbent om en trekant, de havde med Fie Laursen, der også deltog i anden sæson af realityprogrammet. Og nu lyder det altså til, at deres nye hjem i Kolding kommer til at skabe endnu flere uforglemmelige øjeblikke.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens nye investering: Åbner restaurant