‘Ex on the Beach’-deltager afslører: Jeg var forelsket i en derhjemme

Reality-programmet går ud på at finde kærligheden, hvilket forudsætter, at du ikke har fundet den, inden du deltager.

Af Linnea Thorseth - 14. april 2022 kl. 8:55

Reality-programmet ‘Ex on the Beach’ handler om en gruppe singler på jagt efter kærligheden i en luksusvilla. Undervejs i deres ophold melder eks’erne deres ankomst og gør jagten på kærligheden en smule mere kompliceret.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jeppe og Marco taler om at se reality-tv…

LÆS OGSÅ: Nyt realityprogram søger deltagere

For deltageren Michelle trak reality-programmet mere i hende end den forelskelse, som hun oplevede i Danmark lige inden sin deltagelse.

– Jeg havde en fyr, jeg var rimelig forelsket i inden, jeg kom ind i villaen, men ham ghostede jeg, fordi jeg gerne ville have oplevelsen, så jeg tog derned (Caribien red.), fortæller Michelle til Regitze i en Q&A på Realityportalens Instagram.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche ikke på toppen: Dropper hemmelig kæreste kort før sin fødselsdag

Da Regitze spørger Michelle, om hun fik ham, da hun kom hjem til Danmark igen, er svaret:

– Ja, det gjorde jeg faktisk, men det holdt ikke i så lang tid, lyder det fra ‘Ex on the Beach’-baben, som i dag er fuldstændig single.

LÆS MERE: Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv

Se eller gense Realityportalens Q&A med Regitze og Michelle fra ‘Ex on the Beach’ sæson 7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realityportalen (@realityportalen.dk)