'Ex on the Beach'-Cecilie har datet to tidligere 'Ex on the Beach'-stjerner

Den nye reality-babe har datet hele to fyre fra første sæson af programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 13. marts 2019 kl. 14:15

Søndag den 17. marts klokken 22.00 ruller første afsnit af ‘Ex on the Beach’ sæson to over skærmen.
For nylig blev de otte personer, der udgør startcastet, afsløret, og derudover er det også blevet afsløret, at Fie Laursen bliver en del af den nye sæson. Det samme gør den tidligere ‘Landmand søger kærlighed’-deltager Troels Hymøller.
22-årige Cecilie fra Skive er en af de fire piger fra startcastet, men allerede inden hun tog afsted til villaen på Mauritius, vidste hun, hvordan det var at date en ‘Ex on the Beach’-fyr. Hun har nemlig været sammen med hele to af fyrene fra første sæson.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra ‘Ex on the Beach’ havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.


LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Jeg har datet både Morten og Claes, efter at de var med i programmet og var vendt hjem til Danmark. Jeg havde faktisk ikke set programmet, så jeg vidste ikke, at nogen af dem havde været på tv, men de fortalte mig så begge to, mens vi datede, at de havde været med i programmet. Det var sikkert også rart for dem, at jeg ikke havde set det. Med Morten var det en enkelt gang, og det var en date, der endte skidt, men vi er gode venner i dag. Claes var en Tinder-date og vi sås lidt efterfølgende. Han blev lidt for sød og fløde, så jeg skal nok have en fyr, der har en lille smule mere Morten i sig, men det skal ikke være for meget. Han skal ikke gøre alt for mig, det kan blive for meget. Hellere en mellemting. Min drømmefyr er Claes personlighed i Mortens krop, forklarer Cecilie og fortsætter:
– Det kunne være sjovt, hvis Claes og Morten kom ind i ‘Ex on the Beach’ – især hvis de gjorde det på samme tid. Der var lidt følelser mellem mig og Claes, men jeg var ikke helt klar til at få en kæreste. Nu er jeg dog mere klar end nogensinde. Jeg begynder at savne at have en fyr at komme hjem til og putte med. Så det kunne være fint at finde en kæreste, hvis han eller hun nu dukkede op. Udover Morten og Claes har jeg det også fint med min andre ekser. Jeg har dog et par stykker, hvor jeg frygter, at de måske kan have følelser i klemme og derfor vil have det stramt med at se mig være sammen med andre. Jeg frygter lidt, at der kommer til at være lidt ejerfornemmelse, men jeg tror ikke, at det bliver et problem. Vi har også aftalt os piger, at man lige spørger om lov. Jeg har den holdning, at hvis han var værd at holde på, så var vi ikke gået fra hinanden.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

Sagde nej til ‘Date mig nøgen’

Da Cecilie blev spurgt, om hun ville medvirke i reality-programmet, var hun først hurtig til at sige nej, da casteren ringede. Hun troede nemlig, det var et helt andet program, der var tale om:
– Jeg blev kontaktet på Instagram af en caster, der spurgte, om jeg ville være med i ‘Ex on the Beach’. Jeg er før blevet spurgt om at medvirke i ‘Date mig nøgen’ på TV 2 Zulu, hvor jeg havde sagt nej, så først troede jeg, at det var en caster fra det program igen. Jeg vil ikke udstille mig selv på den måde. Men så ringede de mig op og forklarede, at det var ‘Ex on the Beach’, der var tale om, forklarer Cecilie og fortsætter:
– De spurgte, om jeg kendte til programmet, og jeg kunne så fortælle, at jeg havde datet Claes og Morten fra sidste sæson, så jeg vidste jo nærmest alt om programmet – uden at have set det. Så jeg var bare mega klar med det samme. Jeg har før tænkt, at jeg gerne vil lave reality, men aldrig rigtig taget springet, men nu havde jeg jo chancen, og så slog jeg til.
LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark