‘Ex on the Beach’-babe overrasker

Sidsel har sagt sit job i Lagkagehuset op, og nu har hun kastet sig ud i noget helt nyt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. marts 2021 kl. 16:55

Der er sket noget nyt hos den tredobbelte ‘Ex on the Beach’-deltager, Sidsel Borg. Hun har nemlig sagt sit job op i Lagkagehuset i Valby op.

– Jeg bor for langt væk fra det nu, og jeg fik ikke særlig mange vagter, så jeg syntes, det var på tide at rykke videre, siger hun til Realityportalen.

Opsigelsen har dog ikke ført til, at hun nu har masser af tid og ikke tjener penge. Hun er nemlig allerede i fuld sving med en ny beskæftigelse – og det er måske de færreste, der havde gættet, hvad det går ud på.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

– Jeg er faktisk blevet kaninavler. Vi har lige nu fire hunkaniner af forskellige racer, som vi avler på. Så det tjener vi jo lidt på, fortæller ‘Ex on the Beach’-baben.

Hun satser dog ikke på at gøre karriere som kaninavler, og planen for fremtiden er at finde et andet job. Lige nu har hun også nok at se til med at læse Kina Studier på Københavns Universitet.

LÆS OGSÅ: UHH! Nyt realitypar?

Sidsel Borg i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ (Foto: Michael Stub)

Er flyttet sammen med kæresten

Sidsel har altså været med i ‘Ex on the Beach’ hele tre gange. Hun var med i sæson 1, 3 i den seneste sæson, ‘Ex on the Beach 5 All Stars’. Sæson var en rigtig dårlig oplevelse for hende, fordi hun havde det dårlig i villaen og følte sig udenfor. Også på kærlighedsfronten havde Sidsel nogle hårde oplevelser, hvor det især gjorde ondt, da hun blev afvist af Nicklaes Johannes Olsen.

Efter sæson 5 gav Sidsel udtryk for, at hun var færdig med at lave reality-tv, og at hun ikke så sig selv som en realitydeltager længere.

Men siden har livet taget en positiv drejning. For i efteråret sidste år blev hun kærester med Simon Iversen, 31, som vi kender fra blandt andet DR-programmet ‘Hård uden på’ og ‘For lækker til love’.

– Det går fantastisk med os. Jeg er flyttet 100 procent hjem til ham nu på en gård i Dragør, fortæller Sidsel.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot

Læs mere om