‘Ex on the beach’-babe taler ud om frier: Jeg var helt i chok

Camilla Thoby oplevede ægte julemagi i juledagene.

Af Rikke Lynge - 27. december 2021 kl. 10:46

Camilla Thoby kendt fra ‘Ex on the beach’ sæson 4 blev overrasket, da julegaven fra kæresten Christian pludselig udviklede sig til et frieri.

– Gaven, jeg åbnede, var et par målmandshandsker, fordi jeg er en keeper, og så satte han sig derefter på knæ. Det var så surrealistisk, jeg havde slet ikke regnet med det, så jeg var helt i chok, fortæller Camilla til Realityportalen efter oplevelsen har lagt sig.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla fortæller om sin kæreste. 

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja

Camilla havde ingen idé om, at Christian ville fri til hende.

– Vi havde snakket om det som nyforelskede nu gør, når man snakker fremtidsplaner. Men Christian har aldrig ville forloves/giftes, men det begyndte han så at tvivle på, efter vi fandt sammen. Jeg troede bare, han ville vente, til vi en dag havde fået en baby, smiler Camilla.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Singletown’: Sådan går det med parrene i dag

Ifølge Camilla var det slet ikke meningen, at de skulle være forlovet allerede.

– Han købte ringen for en lille måneds tid siden. Han ville have ventet til nytårsaften, da vi skal tilbringe aftenen bare ham og jeg, men han var så betænksom at gøre det i rum med min familie, fordi han ved, hvor meget det også betyder for mig, fortæller Camilla og fortsætter:

– Han ringede sågar til min far for nogle dage siden og spurgte om min hånd, han er så gennemført og romantisk.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner i problemer: Mangler opholdstilladelse

Bryllupsplanerne må dog vente lidt endnu.

– Intet hastværk med bryllup, der går nogle år endnu, fortæller Camilla sikkert.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian starter nyt kapitel: Nu er hun jurist

Læs mere om