‘Ex on the Beach’-babe raser over beskeder fra gifte familiefædre

Sidsel ser et kæmpe problem i de beskeder, hun modtager dagligt. Nu råber hun op.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juli 2020 kl. 15:10

For Sidsel Borg begyndte dagen med, at hun modtog en besked med ordene: “Lad os lige kneppe”. Det er naturligvis ikke en ønske-start på dagen, og ifølge den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager er det langt fra første gang, det sker. Så nu har hun virkelig fået nok.

Sidsel oplever desværre, at det altid er mænd, der er afsendere af beskeder, hvor i de på en meget direkte og nedladende måde fortælle hende, at de gerne vil i seng med hende.

LÆS OGSÅ: UHH! Er dette Bros nye dame?

– Jeg modtager beskederne dagligt. Både fra unge drenge, men også voksne mænd. Nogle gange fra gifte familiefædre. Og beskeden er stort set det samme. Der står “Lad os kneppe”, men det er bare skrevet på forskellige måder, siger Sidsel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

Det værste ved ‘Ex on the Beach’

Efter Sidsel Borg har deltaget i ‘Ex on the Beach’ sæson 1 og 3, er hun ofte blevet spurgt om, hvad der har været det værste ved at være med i programmet. Men hun kan ikke engang nævne, at så mange mænd skriver beskeder til hende som noget, der hænger sammen med reality-programmet. Allerede inden sin medvirken modtog hun masser af den slags. Det hænger altså ikke sammen med, at hun er et kendt ansigt og tidligere reality-deltager.

– Der er masser af mine følgere, der har skrevet til  mig, at de også modtager sådanne beskeder. Det er et generelt problem i vores samfund, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne overfaldet af politiet

At der er et mønster i beskederne, og at det sker så mange gange, har fået hende til at rase ud i en story på Instagram, hvor hun kraftigt opfordrer til, at det skal stoppe, og at hun fra nu af vil udskamme de pågældende mænd offentligt, så alle i deres omgangskreds kan se, hvad de tillader sig at skrive og forhåbentlig give dem en opsang.

– Jeg er simpelthen så træt af alle de idioter, der skriver alle de ting til mig. Der er fandeme gået noget galt i jeres opdragelse, siden i kan tillade jer at skrive sådan der til folk. Jeg kommer aldrig til at gå i seng med jer. Det her gør bare, at jeg får mindre og mindre lyst til at gå ud og date en fyr, siger hun blandt andet i sin story.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Reality-baben får en dårlig følelse i kroppen, hver gang hun modtager de omtalte beskeder.

– Jeg får det så klamt! Jeg er træt af at leve i en verden, hvor mænd og drenge tror, at vi kvinder kun er til for deres nydelse. Nej! Det skal ændres på nu. Vi piger bliver nødt til at stå sammen og sige fra. Vi skal ikke finde os i det mere, siger hun.

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig