‘Ex on the Beach’-babe på OnlyFans

25-årige Silvia Harbo Jensen, der er kendt fra ‘Ex on the Beach’, er nu igen at finde på platformen OnlyFans

Af Lotte Knudsen - 12. maj 2022 kl. 6:56

Den grønlandske skønhed, 25-årige Silvia Harbo Jensen, kom på OnlyFans i juni 2021, men valgte at stoppe, da hun fandt sammen med sin eks-kæreste. Men nu er hun tilbage på platformen.

– Jeg har fået en veninde, som har lavet indhold til OnlyFans i to år, og hun fik mig så til at starte den op igen her i april måned 2022, forklarer Silvia til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linse og Geggo fortæller at ‘Familien fra Bryggen’ er tilbage… 

OnlyFans er et socialt medie, hvor man ved at betale en månedlig sum abonnerer på profiler og derved får adgang til de billeder, der ligger derinde. Konceptet er, at billederne er for frække til Instagram, og så kan man som betalende abonnent skrive til dem, man følger, eksempelvis for at efterspørge (og betale for) indhold lavet specielt til én selv.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par er blevet forlovet

Blandt indholdet på det sociale medie er der både amatørporno og nøgenbilleder at finde. Ifølge Silvia laver hun dog ikke det stereotypiske content.

– Jeg holder mig til det letpåklædte og kunstneriske content, forklarer hun og tilføjer, at hun også samarbejder og laver content sammen med veninden.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager er blevet far: Mirakelbaby

For Silvia er OnlyFans både en måde at udtrykke sig og tjene penge på.

– Jeg nyder det kunstneriske bag foto delen, og at vise mig selv fra min bedste side, hvorpå jeg føler mig smukkest og sexet. Derudover er det bare et plus at kunne have det som et “fritidsjob” ved siden af mit arbejde, det er lidt som en hobby man bare tjener penge på