‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke

AV! ‘Ex on the Beach’-Justina har ikke tiltro til, at hende og kæresten kan holde sammen på forholdet meget længere.

Af Lykke Buhl - 20. juli 2020 kl. 19:25

Det var en lykkelig Justina Judyte, 19, der tilbage i april måned fortalte, at hun havde fundet kærligheden, efter at have fået sit hjerte knust af Mark efter ‘Ex on the Beach’.

Selvom luften er kold mellem Justina og Mark, så har Justina og Jonas et godt forhold til hinanden (Foto: Janus Nielsen)

“Det holder nok ikke i længden”

Den 21-årige soldat Anders, som Justina havde kendt de sidste par år, blev hendes kæreste i april måned. De to danner stadig par, men Justina har desværre ikke længere den store tiltro til forholdet.

– Desværre er vi lidt for forskellige, og jeg ved ikke lige, hvor godt det her holder i længden. Lige nu har vi det ikke særlig godt, fortæller Justina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nik fra Nik & Jays lillebror springer ud som musiker

Selvom parret stadig er i et forhold, og også stadig står angivet som kærester på Facebook, så var forholdet nemlig for nyligt tæt på at krakelere helt.

– Han vil godt have tid til sig selv, og han er ikke særlig god til at give komplimenter og være sød overfor én. Det tror jeg bare godt, jeg kan mangle i et forhold. Man mangler jo kærligheden og at blive værdsat og forstået. Og så sent som i mandags, der vælger han at sige til mig, at han godt vil have lidt luft og holde en pause. Det ender ud i, at vi nærmest går fra hinanden. Så lige nu går det ikke særlig godt, men jeg håber på noget bedre selvfølgelig, forklarer Justina.

Justina og Anders står stadig som i et forhold på Facebook

Slået op af Justina JudyteLørdag den 9. maj 2020

LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt

At parret ikke gik helt fra hinanden den dag, betyder dog ikke, at de er fast besluttede på at få reddet trådene ud.

– Vi prøver stadig at holde ved, men nu må vi se, hvor længe det varer. Jeg føler, at man begge skal have ret i et forhold og være glade, og det føler jeg bare ikke, jeg har været på det sidste, altså jeg har været så ked af det de sidste par dage, og det kan jeg mærke går mig rigtigt meget på, så om det er værd at holde fast i, det ved jeg ikke helt. Vi skal have sat os ned og snakket det hele igennem. Spørgsmålet er så bare, om han kan finde ud af det, for det er han ikke særlig god til, afslutter Justina om kæresten gennem tre måneder.

Herunder kan du se et billede af Justinas kæreste Anders

eFP Hold 3🇩🇰

Slået op af Anders WagnerMandag den 20. april 2020

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Nicklaes’ ‘Ex on the Beach’-fest

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Læs mere om