‘Ex on the beach’-babe modtager trusler på nettet

Man skal lægge øre til meget som kendt realitystjerne, det har Justina fra ‘Ex on the beach’ måtte sande.

Af Rikke Lynge - 12. januar 2021 kl. 15:11

Justina Judyte fra ‘Ex on the beach’ sæson 4 har i går oplevet det, som hun selv beskriver som drengestreger, der løbende har udviklet sig.

– Det startede blot som et par opkald, og efterfølgende kom der anmodninger på mobilpay. Det tog jeg ikke så tungt. Men i løbet af dagen modtog jeg rigtig mange grimme truende beskeder og ikke kun af en person. Det viste sig så, at folk havde fundet mit nummer igennem nettet, men ikke nok med at de havde mit nummer, så sendte de også min adresse rundt til andre fremmede Instagram-profiler, fortæller Justina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Afvist på ‘Paradise Hotel’: Nu har han fundet kærligheden

Ifølge Justina er det ikke personer, hun kender, men truslerne var voldsomme, og det fik Justina til at kontakte politiet.

– Jeg blev spurgt, om jeg bare skulle have nogle tæsk. Det ikke fordi, at jeg er bange, jeg er egentlig bare mere sur over, hvordan de kan bilde sig det ind og skrive til mig på den måde, fortæller Justina, der af politiet er blevet bedt om at skifte nummer, og siden har der ikke været grimme opkald eller truende beskeder, og sådan håber Justina, at det fortsætter.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 0’-stjerne indlagt

– Jeg har jo Instagram som et platform, hvor folk kan kontakte mig og følge med i min hverdag, skriver Justina, der blot tror, at en håndfuld unge drenge har kedet sig under lockdown og derfor har generet hende.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben springer ud som fotomodeller

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Læs mere om