‘Ex on the Beach’-babe jubler: Er kommet ud af misbrug

Realitybaben har taget et stort skridt mod at komme mere i kontakt med sig selv og sine egne følelser.

Af Lykke Buhl - 2. februar 2021 kl. 11:57

23-årige Tabita Thinggaard Pedersen kender vi fra ‘Ex on the Beach’ – og sidste års ‘X Factor’ ikke at forglemme.

Tabita har været meget ærlig omkring, at hun ikke havde det godt inde i villaen, da hun var med i den nyligt afsluttede ‘All Star’-sæson. Men nu har Tabita taget et skridt på vejen mod at få det bedre, som hun er meget stolt af.

Vil aldrig ryge hash igen

Tabita er nemlig stoppet med at ryge hash, som hun har gjort mere eller mindre hver aften de sidste fire år. Hun har før været stoppet, og hun har før været ude, hvor det var et decideret misbrug, hvor hendes liv sumpede sammen.

Herunder kan du se Tabita feste i den danske ‘Ex on the Beach’-villa

Jonas, Elisabeth og Tabita i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ (Foto: Discovery Networks Denmark.)

TAG QUIZZEN: Paradise Hotel vs. Ex on the Beach?

Men nu har Tabita besluttet sig for at blive hashen endeligt kvit, og hun har derfor ikke røget de sidste knap to uger, og hun kan allerede mærke en stor positiv effekt.

– Jeg er glad for, jeg er slubbet af med hashen, fordi det har tynget mine følelser i lang tid, så dem kan jeg endelig begynde at få styr på. Jeg vil gerne kunne mærke mig selv igen, forklarer Tabita til Realityportalen.

– Hashen gjorde, at jeg overtænkte mere, når jeg ikke røg. Det er heller ikke ligefrem fordi, det er lovligt at ryge hash eller decideret sundt for én, men jeg har haft så mange tanker og følelser, at det har kunnet give mig en midlertidig effekt af at kunne overskue mine følelser og tanker, men nu er det på tide at få ægte styr på mig selv. Jeg skal aldrig tilbage til det igen, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-dommer: Flytter sammen med kæresten

Starter hemmelig uddannelse

En anden særlig motivationsfaktor for, at det var netop nu, Tabita ville blive sit tidligere misbrug kvit, er, at hun snart starter på en uddannelse, hvor hun kan risikere, at de tager stikprøver for at teste, om de studerende har spor af stoffer i deres urin.

– Jeg vil gerne vælge at holde uddannelsen, jeg skal ind på, privat lidt endnu, da jeg gerne vil have, folk behandler mig på lige fod med alle andre, slutter realitybaben.

LÆS OGSÅ: Tabita afslører: Derfor måtte jeg ikke drikke i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det