'Ex on the Beach'-babe: Jeg vil kunne se mig selv i spejlet

Linemaria har de sidste uger modtaget en del negativ kritik, eftersom hun har reklameret for plastikkirurgi på Instagram, hvor mange unge piger følger hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. januar 2020 kl. 14:55

De sidste par uger har Linemaria Busk været i rampelyset efter et særligt opslag på Instagram. Her kunne hendes følgere vinde en skønhedsoperation hos privatklinikken Mono Cosmetic Surgery i Tyrkiet. Opslaget kom i sammenhæng med Linemarias egen næse- og brystoperation, som hun inddrog sine følgere i. Og det har medført mange negative reaktioner.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund
– Jeg kan godt forstå, at der kan være et problem i, at jeg påvirker unge følgere og deres forhold til deres krop. Når det så er sagt, så er der også en aldersgrænse, der hedder 18 plus, hvis man vil have foretaget en plastikoperation. Så hvis en 14-årig gerne vil have lavet bryster, ligesom hende på Instagram har fået gjort, så er det ikke muligt at gøre tanke til handling, siger Linemaria til Realityportalen.
Hun oplever, at det særligt er en bestemt aldersgruppe, der kritiserer hendes reklamer på Instagram.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico 
– Jeg har mest mærket, at den negative holdning kommer fra folk på min forældres alder, og jeg tror, det er, fordi de har svært ved at sætte sig ind i alt det nye i den her verden med reklamer, Instagram og marketing, siger hun.

Plastikoperationer i fremtiden

Det er nu fem uger siden, at næsen blev lavet i Tyrkiet, og tippen er stadig øm. Det var en smertefuld omgang for Linemaria, og hun har heller ikke planer om flere operationer i fremtiden.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
– Jeg synes, jeg er kommet til at give den lidt for meget gas med botox og filler her på det sidste. Så jeg vælger at tage afstand til det nu. Jeg vil også gerne kunne se mig selv i spejlet og kunne sige, at det er mig.
‘Ex on the Beach’-baben har for det meste kun mærket opbakning og støtte fra sin omgangskreds og sin familie.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance
– Jeg har selvfølgelig nogle få veninder, der synes, det var forkert af mig at få lavet mine bryster, fordi de synes, mine bryster var flotte, som de var, siger hun.