'Ex on the Beach'-babe: Jeg var såret, da jeg kom hjem til Danmark - Her & Nu

'Ex on the Beach'-babe: Jeg var såret, da jeg kom hjem til Danmark

Mikkels dobbeltspil sårede Ditte. Det får ham til at forklare og sige undskyld.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. maj 2020 kl. 16:55

Da det gik løs med ‘Ex on the Beach’ i Brasilien, havde Ditte og Mikkel et godt øje til hinanden, men desværre var Ditte ikke den eneste pige, som fangede Mikkels opmærksomhed. Derfor endte de af og til ud i situationer, hvor Ditte blev andet valg.
LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!
Det sårede hende, og faktisk tog hun også de sårede følelser med sig hjem til Danmark.
Dog hjælper det på forholdet til Mikkel og følelsen af at være valgt i mangel på bedre, at de to får talt ud, og at Mikkel faktisk siger undskyld. Han er tydeligvis overrasket over, hvor hårdt hans opførsel har ramt Ditte, og at hun også har været ked af det efter reality-programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par siger farvel
– Jeg har virkelig, virkelig været ked af det i lang tid. Jeg følte, at jeg ikke var god nok, og jeg kunne ikke se, hvorfor jeg ikke var god nok. Mikkel, jeg følte, at du brugte mig, siger ‘Ex on the Beach’-baben til ham.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører ukendt fortid
Samtalen og Mikkels undskyldning kan man se i det nyeste afsnit ‘Efter Ex’, som ligger på Dplay.