'Ex on the Beach'-babe: Jeg er vant til, at jeg kun kan bruges til sex

Michelle har fået følelser for en fyr, og det er svært for hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. november 2019 kl. 20:55

Vi lærte Michelle Ulrichsen at kende tilbage i anden sæson af ‘Ex on the Beach’, og siden har det på flere kanaler været muligt at følge med i reality-stjernens liv. Tilbage i august åbnede hun op om sit forhold til sex, og fortalte blandt andet, hvor mange hun har haft sex med.
Nu åbner hun igen op. Denne gang skyldtes det, at hun dater en fyr, hun kalder for J, og J har ramt hendes følelser og behandler hende på en måde, hun ikke før har oplevet.
SMUGKIG: Her er den sidste ‘Klovn’-film
– Jeg har aldrig set nogen på den måde, som jeg ses med J nu, og jeg har aldrig datet nogen seriøst. Er vant til, at jeg er en hemmelighed for en fyr, og at folk ikke må vide, at vi ses. At jeg kan ikke bruges til andet end sex, det er hudløst ærligt sådan, jeg har følt. Så jeg skal vænne mig til det her, og det får min mave til at knude sig sammen en million gange, siger Michelle på sin insta story.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Utilfredse følgere

Baggrunden for de mange ærlige ord på Instagram skyldes, at Michelle har modtaget en del utilfredse henvendelser i sin indbakke, blandt andet fra følgere med en mening om, at hun ikke gør det godt nok.
–  Jeg vil gerne være mere personlig, men jeg er helt ude af min normale væremåde, fordi jeg ses med J. Så i må lige bære over med mig. Jeg beklager, hvis jeg leverer ufokuseret indhold, siger hun.
SE BILLEDERNE: Sådan er Nadia Shilas og Heidis nye lejlighed
Michelle forklarer efterfølgende, at hun er ved at lære, hvordan man har følelser og er i et forhold, og at hun hele tiden er bange for at give for lidt eller for meget af sig selv.