'Ex on the Beach'-babe i krise: Det er lidt hårdt lige nu

Sidsel Borg, der tidligere har deltaget i ‘Ex on the Beach’, er i Beijing for at studere. Nu fortæller hun, hvordan hun har det med det.

Af Anna Løwe - 25. november 2019 kl. 13:37

Den tidligere deltager i ‘Ex on the Beach’ Sidsel Borg er i øjeblikket i Kina, hvor hun studerer. Det har tit gjort, at hendes Instagram var liv og glade dage, men nu har hun lagt en Instagram-story ud, hvor hun fortæller, at hun savner Danmark og glæder sig til at komme hjem:
– Status er, at jeg har taget 6 kilo på – ikke i muskler, bare i rent blæver, smågriner Sidsel, mens hun fortsætter:
– Jeg har også mistet min pung, fordi jeg har glemt den hos en eller anden, jeg har sovet hos, og så er her bare skide koldt, slår Sidsel fast.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sidsel: Casper lyver!

Træt af Kina

Den populære realitybabe vender snuden mod Danmark til juletid, og at dømme ud fra Sidsels story er det noget, hun glæder sig rigtig meget til:
– Vi skal til julefrokost i næste uge på en dansk restaurant, der holder dansk julefrokost. Det glæder jeg mig megameget til, fortæller Sidsel.
– Jeg håber, det minder lidt om Danmark, for jeg er fandme ved at være træt af det her Kina-noget. Men studierne går godt, så det er jo positivt, afslutter Sidsel.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene
Inden hun tog til Kina, var Sidsel blevet kædet sammen med Casper, endnu en tidligere deltager af programmet ‘Ex on the Beach’. I ‘Efter Ex’ kunne man se de to flirte og kysse, men deres hede romance sluttede brat. Ifølge Casper skyldtes det blandt andet, at Sidsel skulle til Kina, og at han ville ikke have, hun skulle få svært ved at tage afsted eller risikere selv at få følelser for Sidsel. Om dramaet mellem to de fortsætter, når Sidsel vender hjem, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerner ignorerer hinanden: Iskold luft