'Ex on the Beach'-babe: Han er så irriterende, det er ikke til at holde ud at glo på - Her & Nu

'Ex on the Beach'-babe: Han er så irriterende, det er ikke til at holde ud at glo på

Nu er forholdet mellem Mark og Justina vist afsluttet én gang for alle.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. maj 2020 kl. 18:56

Stemningen mellem Justina Judyte og Mark Folke Ovesen er gået op og ned, siden de mødtes i reality-programmet tilbage i november, hvor ‘Ex on the Beach’ blev optaget i Brasilien.
Senest har man kunne følge dem i ‘Efter Ex’, hvor man ser en bytur fra en tid, hvor alle deltagerne netop er hjemvendt fra Brasilien. Mark kommer til at overøse Justina med søde ord for derefter at kysse med en anden pige for øjnene af hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe deler ukendt fortid: Det var mit største issue
– Det er en mærkelig måde at gøre tingene på, siger Justina om situationen.
Det førte til en diskussion imellem dem, hvor Justina blev ked af det, selvom hun ikke har følelser for Mark – og selvom Mark mener, at han hele tiden har meldt ud, at han ikke ville noget seriøst med Justina.
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det
– Jeg synes, at Mark kan være så utroligt irriterende. Jeg bliver så provokeret af ham, at jeg begynder at græde. Snakker slet ikke med Mark mere. Følger ham ikke engang på de sociale medier og synes, hans væremåde er så irriterende, at det ikke er til at glo på, siger Justina til Realityportalen.

Don’t hate the player

Mark er også helt afklaret med situationen.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet
– Jeg synes aldrig, det er fedt, at nogen bliver ked af det, men det er chancen i branchen. Vil man lege i den store skolegård, er der risiko for, at andre benytter legepladsen. I dette tilfælde er jeg legepladsen, og Justina er den 7-årige pige, som vil lege med dem, der er 10 år. Don’t hate the player, hate the game, siger Mark til Realityportalen.
‘Ex on the Beach’-baben fortæller, at hun også havde det svært med Mark, mens de var i villaen. Nogle gange havde hun det helt fint med hans selskab, mens han andre gange kunne få hende til at krumme tæer.
LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde
– Jeg kan bare ikke holde Mark ud i længere tid af gangen, siger Justina, der ikke ønsker at bruge mere tid på at tale om ham, da hun er videre i sit liv.
LÆS OGSÅ: Populær ‘Løvens hule’-stjerne stopper