‘Ex on the Beach’-babe giver status på kærligheden

Realitystjernen er helt afklaret.

Af Anna Løwe - 5. juli 2021 kl. 21:00

25-årige Camilla Thoby, der blandt andet er kendt fra ‘Ex on the Beach’, savner ikke en kæreste.

Det skriver hun på Instagram, hvor hun i en spørgerunde bliver spurgt, om hun har fået en ny kæreste.

– Nej, det har jeg ikke, lyder det fra Camilla, der fortsætter:

– Jeg nyder min tid med min familie og veninder. Er slet ikke på udkig eller det, der ligner. Desuden er jeg ikke et sted i mit liv, selvudvikling eller tilværelse, hvor en mand ville passe ind.

Okay at være ensom

Camilla, der er vant til at være en eftertragtet kvinde og blandt andet kan skrive forhold til Daniel Rosendal (Paradise Hotel) på cv’et, har ikke haft så meget held i kærlighed på det seneste.

I november 2020 annoncerede hun ellers, at hun var stormende forelsket i en fyr ved navn Nichlas Petersson, men forholdet holdt ikke længe, og allerede inden udgangen af året, var det slut. I april kunne realitybaben ligeledes fortælle, at hun havde fundet sammen med sin ekskæreste Mark, men heller ikke dét holdt. Og nu indrømmer Camilla, at hun godt kan føle sig ensom:

– Jeg har opnået en del selvindsigt i de sidste par måneder, fortæller hun i sin story og fortsætter:

– Jeg har fundet ud af, at det er helt okay at føle et tomrum, være ensom eller føle sig ked af det. Det hjælper mig at mærke og føle mine tanker helt nede i maven og give slip. Jeg ved jo, at alt bliver okay igen.

Læs mere om