‘Ex on the beach’-babe er veninde med Linse

Selvom Linse er på alder med hendes mor, så er de blevet rigtig gode venner.

Af Rikke Lynge - 18. januar 2021 kl. 14:58

Signe Katrine Rasmussen fik ikke et langt ophold i ‘Ex on the beach’-villaen, men ifølge de andre deltagere kunne det ikke mærkes, da Signes dejlige personlighed skinnede så tydeligt igennem, at hun alligevel nåede at blive en del af sammenholdet.

Signes store personlighed kan måske sammenlignes med hendes gode veninde Linse, der ligeledes er kendt for at have en stor personlighed. De to blev gode venner ved lidt af et tilfælde.

LÆS OGSÅ: Signe efter kys med Jeppe: Sådan blev mit forhold til pigerne

– Jeg er uddannet frisør, og jeg startede med at lave Linses hår for godt og vel et års tid siden. Jeg har altid været kæmpe fan af ‘Familien På Bryggen’, så da hun spurgte efter “den rødhårede frisør”, fik jeg sommerfugle i maven, fortæller Signe til Realityportalen.

Signe Katrine Rasmussen i ‘Ex on the beach’ sæson 5 (Foto: Krestine Havemann)

Linse er veninder med ejeren af den salon, Signe arbejdede i, og hun havde udset sig Signe som hendes frisør, som også dengang havde det røde hår.

– Efter at have set mig spurgte hun efter mig til at lave hendes hår, hvilket var en kæmpe ære for mig, fortæller Signe fortsat.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det vidste man ikke om Didde

På alder med min mor

Siden Linse dengang satte sig i frisørstolen, har de to klikket godt, og det udviklede sig hurtigt til et venskab uden for frisørstolen, hvor de også mødtes og drak kaffe.

Den store aldersforskel mærkes ifølge Signe ikke.

– Linse og min mor er faktisk fra samme år, men jeg ser hende aldrig som en dag ældre end mig. Hendes energi og væremåde gør det muligt for hende at have venskaber i alle aldre. Og det er ikke anderledes for mig. Vi har grinet og hygget meget, fortæller Signe til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TV2-profil frifundet for sexchikane

Signe og Linse har ikke set hinanden meget under corona, men Signe er overbevist om, at de skal ses igen, når de kan.

– Det er bare med at wait Corona out og så finde tiden, fortæller Signe.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-babe har fået en ny kæreste