‘Ex on the Beach’-babe er kommet ind på drømmeuddannelsen

Fremtidsdrømmen involverer luksusvillaer, store yachts og romantiske vingårde.

Af Lærke Stræde - 4. september 2020 kl. 11:09

Der er sket meget for Emma Josefine Anesen, siden hun deltog i ‘Ex on the Beach’ sæson 4. I luksusvillaen gik hun under navnet ‘Emma Dilemma’, mens hun snoede de savlende fyre om sin lillefinger.

I dag, blot et år efter eventyret i Brasilien, er hun forlovet med sit livs kærlighed, Oliver, og skal til at starte på sin drømmeuddannelse.

– Jeg skal starte på Finansøkonomen på UCN i Aalborg her den 1. september. Jeg er mega spændt, fortæller Emma til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Marcs romance varede et halvt år

Det var ikke nogen nem beslutning at afgøre, hvilken uddannelse, der var den rigtige for hende. Men nu er realitybaben sikker i sin sag.

– Jeg har været meget i tvivl om, hvilken uddannelse jeg skulle tage, for jeg synes, det er et svært valg, når man har mulighed for så mange uddannelser. Men så satte jeg mig ned og tænkte over, hvad for nogle fag, jeg syntes var spændende på handelsskolen, og fag som erhvervsjura og virksomhedensøkonomi interesserede jeg mig mest for, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i tvivl om ‘Fangerne på fortet’: Tænkte i ugevis

‘Ex on the Beach’-baben har altså lagt drømmen om TV på hylden for nu. Datingprogrammer kan det ikke blive til, fordi hun skal giftes med kæresten Oliver, og så har hun en endnu større drøm i vente.

– Jeg har da en drøm om at blive ejendomsmægler i udlandet og måske sælge store huse og flotte yachts, mens jeg bor på en lækker vingård, lyder det fra Emma, som dog erkender, at hun ved, det er optimistisk.

– Men det er jo også kun en drøm.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne afslører: Min eksmand overvågede mig konstant

LÆS OGSÅ: Vred Marc benægter utroskab: Elvira slog op på grund af en fyr

 

Læs mere om