'Ex on the Beach'-babe drømmer om at blive diplomat - Her & Nu

'Ex on the Beach'-babe drømmer om at blive diplomat

Sidsel Borg fra ‘Ex on the Beach’ har store planer for sin fremtid.

Af Katja Gasiorowski - 2. januar 2020 kl. 09:01

Vi lærte Sidsel Borg at kende, da hun medvirkede i den første danske udgave af ‘Ex on the Beach’. I efteråret indtog hun også tredje sæson af det populære program, inden hun tog på udveksling til Kina.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe: Aldrig nogensinde igen!
Realitybaben, der er ved at tage en bachelor i kinastudier på Københavns Universitet, er stadig på udveksling i Beijing, hvor hun bliver færdig med sine eksaminer den 3. januar. Det betyder, at hun har måttet undvære familie og venner i julen. Hendes ophold i Kina beskriver hun som meget ‘anderledes’.
– Som studerende bor du på kollegieværelse, som man deler med en anden. Du har ikke noget køkken, så alle måltider køber man i kantinen, hvilket man hurtig bliver træt af, fortæller Sidsel, der er på udveksling med 20 andre danskere.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk efter endt flirt: Jeg var ikke glad for Sidsel
Sidsel valgte netop denne uddannelse, fordi hun mener, det er god investering at have kendskab til Kina, da landet er en stor spiller på det globale marked. Hun har også en helt særlig drøm for fremtiden med sin uddannelse.
– Jeg vil gerne være diplomat, så det er klogt allerede nu at få indblik i, hvordan kineserne er og så lære deres sprog, fortæller baben.
Sidsel vender retur til Danmark i starten af det nye år, hvor hun fortsætter sin bachelor med statskundskab som sidefag.
LÆS OGSÅ: Sarah Tiedts beef til Fie Laursen: Det var et eksperiment

Læs mere om