'Ex on the Beach'-babe: Der er kun én mand for mig

Sara fra anden sæson af ‘Ex on the Beach’ er ikke interesseret i mænd. Bortset fra en.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. december 2019 kl. 8:57

Den 20-årige Sara Isafold giver nu udtryk for, at hun ikke vil bruge tid på mænd, og det er også grunden til, at hun ikke er interesseret i at deltage i endnu en sæson af ‘Ex on the Beach’, der ifølge hende er et dating-program.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 
– Nu vil jeg fokusere på mig selv. Der er kun én mand i denne verden, jeg vil, og det kan bare ikke ske, siger hun på en insta story.
For en måned siden fortalte Sara, at hun hver evig eneste dag savner Jeppe, og at hun stadig elsker ham, da han har fyldt så meget i hendes liv på så kort tid. Derfor er det ikke svært at gætte, hvem denne ene mand i verden er. 
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy får gammelt job tilbage

Gode råd til kærestesorger

I forbindelse med samme insta story om interessen for mænd, kommer Sara også med gode råd til, hvordan man kommer sig over kærestesorger.
– Tid, tid og atter tid. Det er mit bedste råd. Selvom der kan gå flere uger, måneder og måske år, før man er kommet over sin ekskæreste. Hold dig beskæftiget med andre ting eller projekter, så bliver du nemt distraheret i at tænke på ham hele tiden.
LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye tv-planer 

Flytter til Spanien

‘Ex on the Beach’-baben arbejder selv på at flytte fokus fra sit knuste hjerte og savnet.
Den 15. december rykker hun ud af sin lejlighed for at flytte til og arbejde i Malaga. Planen med at flytte til udlandet er at komme væk fra den velkendte hverdag i Danmark og få nogle nye, spændende oplevelser og samtidig finde sig selv igen.
– Jeg valgte Spanien, da jeg har hørt godt om det fra mange unge danskere, og gerne vil møde mennesker, jeg kan kommunikere med på dansk. Jeg er så klar på at tage afsted og er 100 procent tryg ved det, skriver hun.
SE BILLEDERNE: Gunnvør scorer Grevinde Alexandras eks