'Ex on the Beach'-babe afslører: Jeg led af anoreksi

En aktiv hverdag kammede over og endte med at indeholde mindre og mindre mad for Line Maria, der udviklede anoreksi i en uheldig venindegruppe.

Af Lykke Buhl - 12. september 2019 kl. 7:25

Det er ikke meget, der ikke kører på skinner for 21-årige Line Maria. Fyrene kaster sig over hende, og hun udstråler en selvsikkerhed, der ikke lader sig ryste.
Men sådan har det langt fra altid været for Line Maria, der har kæmpet med dårlig selvtillid hele sit liv.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
I dag hviler hun mere i sig selv, men da hun gik på efterskole, kulminerede det dårlige selvværd med nogle usunde idealer, og Line Maria udviklede en spiseforstyrrelse.
– Jeg har haft anoreksi, og det følger selvfølgelig også med mit dårlige selvværd. Da jeg var yngre var det meget det her ideal om size zero. Hold kæft, jeg gik meget op i det, afslører Line Maria.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ afslører STORE ændringer i sæson 3
Line Maria fandt hurtigt ud af, at hendes aktive hverdag på efterskolen kunne bringe hende på vej til målet om vægttab. Men det stoppede ikke der.
– Jeg spillede fodbold op til elleve gange om ugen, så jeg forbrændte jeg en hel masse. Og så fandt jeg ud af, at hvis jeg så også spiste lidt mindre, så gik det hurtigere, forklarer Line Maria.

Dårlig indflydelse

På efterskolen var Line Maria væk fra sine forældre, så hendes nærmeste støtter var hendes veninder. Men desværre led veninderne under de samme usunde idealer.
– Det var en rigtig hård tid. To af mine bedste veninder fra folkeskolen fik også anoreksi, vi var sådan en klynge af tre, så vi påvirkede hinanden rigtig negativt, fortæller Line Maria.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ’Ex on the Beach’-Amanda misbrugt
– Det var sådan, at jeg stod og spiste tyggegummi for at forbrænde kalorier, jeg stod og trippede for at forbrænde kalorier, uddyber hun.
Heldigvis blev hun kvit med anoreksien, selv om hun stadig har svært ved at slippe de usunde idealer om, hvordan den perfekte krop skal se ud.
– Det har gjort mig stærkere. Men jeg har det stadigvæk lidt i mig, men jeg har fået et meget sundere forhold til mad og alt, så det er virkelig vigtigt, fortæller Line Maria.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nygift ‘De unge mødre’-stjerne smider vielsesringen væk