’Ex on the Beach’-babe åbner op: Jeg snakker ikke med min far

Sasja har aldrig haft sin far i sit liv. Derfor ved han heller ikke, at hans datter er på vej til at blive realitystjerne.

Af Lykke Buhl - 13. september 2019 kl. 9:03

Mor er den bedste i verden, er der mange, der vil mene. Heriblandt også ’Ex on the Beach’-baben Sasja.
Selvom hende og hendes mor er vidt forskellige i både udseende og væremåde, så ved Sasja, at hun altid har en støtte i sin mor.
Det samme gælder desværre ikke for Sasjas far.
– Jeg har ikke min far i mit liv. Jeg har aldrig haft min far i mit liv. Min far lever ikke sammen med os, og det er også bare super fint. Det er ikke noget, jeg er ked af, forklarer Sasja.
LÆS OGSÅ: WOW: Blowjob gjorde paradiso alvorligt syg

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en rørt Tabita fra ‘Ex on the Beach’ fortæller, at hun ikke taler med sin familie

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Teitur og Anne har fået kærlighedstatoveringer
Sasja har ingen søskende, så derfor er hun vokset op med bare at være hende og hendes mor. Men nær familie mangler hun ikke, selvom hun ikke er i kontakt med sin far.
– Jeg har min mormor og morfar – jeg har deres bryllupsdato på min arm, fordi deres kærlighed er den største nogensinde, og det skal jeg bare have med mig – og så har jeg min moster og onkel også. Vi er meget tæt, vi ses hver søndag, forklarer Sasja.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Han rager mig en papskid

Man behøver da heller ikke mange familiemedlemmer for at have en lykkelig familie.
– Jeg er rigtig stolt af min familie, jeg har den bedste familie. De støtter mig i tykt og tyndt fuldstændigt, forklarer Sasja.
Men ubetinget støtte kommer nogle gange sammen med en opsang. Det var tilfældet, da Sasja fortalte sin mor, at hun skulle til Grækenland for at deltage i ’Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-par vender tilbage til skærmen
– Jeg fik en lille skæld ud for det i fem minutter, og så sagde hun: ”Nå, jeg håber fandme ikke, din sidste ekskæreste kommer ind til dig. Ellers så hyg dig, lad være med at gøre noget dumt”. Hun er mor-mor, men hun støtter mig altid, griner Sasja.
Hvad hendes far skulle synes om hendes deltagelse i et realityprogram, bekymrer hun sig ikke om.
– Jeg snakker ikke med ham, så hvad fanden han siger, det rager mig en papskid, lyder det fra Sasja.
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig