'Et ton Cash': Sådan brugte Ciano pengene

Marc Ciano kæmpede sig til sejren og de 250.000 kroner i ‘Et ton Cash’. Nu fortæller kæresten Maria, hvordan han brugte pengene.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. juli 2014 kl. 17:50

Marc Ciano vandt som bekendt TV3’s realitykonkurrence ‘Et ton Cash’ og dermed en præmie på 250.000 danske kroner. Nu fortæller kæresten gennem tre år, den tidligere Miss Norway-finalist Maria Kassandra Barbantonis, hvad Ciano har brugt sin gevinst på.
– Han har brugt pengene på mange ting. Han har betalt noget gæld af, han havde, så nu er han faktisk helt gældfri. Han har købt nogle fine gaver til sine forældre og brødre. Og han har taget mig med på nogle fantastiske ferieoplevelser, skriver kæresten på sin blog.
Derudover har han foræret Maria Hylleberg, en anden reality-stjerne, som også nåede til finalen i ‘Et ton Cash’, en spritny cykel og en shoppingtur.
LÆS OGSÅ: Blondies bedste partyferie: Intet stikker ferie med ‘Kongerne’
En sommerferie i luksus
Maria Kassandra fortæller på sin blog, at Ciano denne sommer inviterede hende med på en overdådig ferie til Hellas, Italien, Frankrig og Monaco. På turen nåede det hotte par også at fejre deres treårsdag.
– Vi fejrede vores treårsdag som kærester i Italien. Vi har faktisk fejret alle vores årsdage i Italien. Ciano overraskede mig i år med at dekorere hotelsengen, mens jeg lå nede ved poolen og solbadede, skriver Maria Kassandra og fortsætter:
– Jeg blev meget rørt over, hvor romantisk det var. Det sætter jeg stor pris på.
Ferien, som var betalt af præmiepengene, gik fra Athen til Mykonos, hvor der blev shoppet igennem og spist god mad. Efter en tur i det græske var parret hjemme i Scandinavien igen, men kun for at hoppe på flyet til Nice kort tid efter og holde ferie langs Rivieraen, som er kendt for smukke strande og naturligvis luksus i både Cannes, Nice og Monaco.
Om alle pengene er brugt op efter den lukseriøse ferie, melder Maria Kassandra ikke noget om. Men mon ikke der er en lille smule tilovers til resten af sommeren.
SE OGSÅ: Ciano: Har en dyr dame og er blevet fyret fra sit job
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.