'Et ton cash': Geggo og Rasmus røg lige før finalen

I aftenens afsnit af ‘Et ton cash’ måtte både Geggo og Rasmus vinke farvel til den store pengepræmie.

Af Maria Bøgh Larsen - 5. maj 2014 kl. 21:00

Det blev kun til lige ved og næsten for Geggo og Rasmus i ‘Et ton cash’, der begge blev sendt hjem ugen inden finalen, og dermed røg også chancen for at vinde den store pengepræmie.
Her fortæller Rasmus og Geggo om at ryge så tæt på finalen og afslører, hvem de ser som en værdig vinder i finalen.
“Hvis Maria vinder, så hopper jeg ud foran”
Da Maria vandt retten til at sende enten Geggo eller Asmus hjem, lige før finalen, faldt valget på Geggo.
– At det var Maria, som fik lov til, på nemmeste vis at pege mig ud, var selvfølgelig irriterende. Jeg kan ligeså godt sige det, som det er: Hvis Maria vinder, så hopper jeg ud foran et tog, fastslår Geggo, som ikke er imponeret over Marias præstationer i ’Et ton cash’.
– Det kan godt være, at Maria har slået tre andre ud –men lad os være ærlige, hun var heldig med sine modstandere. Og hun var også heldig med, at jeg havde skadet min læg dagen før. Jeg er danser, og har været det siden jeg var otte år, så uden den skade havde jeg slået hende med længder, fastslår Geggo, som håber, at Marias held slipper op før finalen.
LÆS OGSÅ: Anna om ‘Et ton cash’-exit: Meget akavet duel
Hulken sendt hjem

Foto: TV3

Foto: TV3


Det var ikke tilfældigt, at de andre deltagere kaldte den store og stærke Rasmus for ’Hulken’. Men denne styrke endte med at koste ham en finaleplads i ’Et ton cash’, for da Silvija og Ciano vandt retten til at smide en deltager hjem, var de ikke i tvivl. De ville af med deres største konkurrent.
– Jeg kan ikke fortænke dem i det, jeg havde nok gjort det samme. Et tv-program skal ikke ødelægge mit humør, smiler han.
Rasmus Dall har hele vejen i ’Et ton cash’ vist, at han kan skelne mellem spil og virkelighed. Men dette har ikke altid været taktisk klogt. Faktisk har det, i en tidligere etape, kostet Rasmus en nominering, at han hverken bliver sur eller hævngerrig, når det gælder spillet.
– Jeg synes, det er fair nok, hvis det har været begrundelsen for en nominering. Jeg skal ikke gøre mig til dommer for, hvad der er rigtigt og forkert, når det kommer til personlige begrundelser.
LÆS OGSÅ: Skuffet Behrad: Alt gik ellers efter planen
Og vinderen skal være…
Nu hvor hverken Geggo eller Rasmus har muligeden for at stå som den endelige vinder af programmet, så har de begge deres favoritter i finalen.
– Silvija har klart været den stærkeste pige igennem hele programmet. Og Ciano blev automatisk den stærkeste i gruppen, efter Martin smuttede. Så jeg håber inderligt, at Ciano eller Silvija vinder. De fortjener det begge to, slutter Geggo af.
– Jeg håber, Asmus løber med guldet, siger Rasmus.
LÆS OGSÅ: Cougarkvinden Malene ude efter blot én etape
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.