Esben ude af 'Vild med dans': Jeg troede, jeg ville ryge ud hver gang - Her & Nu

Esben ude af 'Vild med dans': Jeg troede, jeg ville ryge ud hver gang

Så gik den ikke længere for Esben og Mille, som dog ikke ærgrer sig over at ryge ud lige inden finalen.

Af Nikolaj Vraa / Louise Vilsbøl - 16. november 2018 kl. 22:12

Semifinalen blev endestationen for Esben og Mille, som røg ud med færrest dommerpoint og altså også fik sparket af seerne, men de gik ud med oprejst pande efter tre flotte danse, og begge var da også godt tilfreds efter afgørelsen, da vi mødte dem på gulvet.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv
– Jeg er okay, man ville rigtig gerne have haft den her finaleoplevelse med, men jeg er så glad for alt det, vi har været igennem. De to andre par har også fortjent finalen, det var så tæt, lød det fra Mille.
Og Esben fortalte endnu en gang, at han ikke havde regnet med at nå semifinalen.
– Det ved vi jo alle sammen udemærket godt, jeg ikke har for jeg har jo sagt det mange gange. Jeg var fuldstændig skråsikker på, at vi ville ryge ud som det første par efter anden dans, og sådan har jeg sådan set haft det hver gang lige siden, så det har været ret mange overståede mareridt, og nu er vi kommet hertil, og jeg er så glad for det, fastslog Esben og fortsatte:
LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indrømmer: Jeg faldt i søvn under sex
– Det største har været de nye venskaber, især venskabet med Mille, men det kan ingen jo tage fra os. Da vi kom til Knæk Cancer, der følte vi, at vi havde vundet programmet, og så har resten bare været toppen på kransekagen.
Det vigtigste for parret har været den positive respons, de har fået fra seerne, og den kærlighed de har mødt. Selvom det har været en stor oplevelse, så mener Esben ikke, at det har gjort han til en bedre skuespiller, men det har givet ham mere mod på at kaste sig ud i nye ting.
LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen 
LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’