Er 'Vild med dans'-parret blevet kærester? - Her & Nu

Er 'Vild med dans'-parret blevet kærester?

Asta og Oscar er blevet meget tætte under ‘Vild med dans’, men spørgsmålet er, om forholdet har udviklet sig.

Af Nikolaj Vraa - 15. november 2019 kl. 15:24

Midt i ‘Vild med dans’ er Oscar Bjerrehuus og kæresten Sofie Arendse gået fra hinanden, og de sidste par uger har rygterne svirret om den 18-årige model og hans dansepartner, Asta Björk, 21. 

Da de talte med Sarah Grünewald efter holddansen, flyttede Asta Bjørk først Oscar Bjerrehuus’ hånd op på sin hofte, og siden begyndte hun at flette fingre med ham.


Sofie og Oscar lærte hinanden at kende i gymnasiet og viste første gang kærligheden frem i hans DR3-serie ‘Mere voksen end Bjerrehuus’ tidligere i år. De første par uger af ‘Vild med dans’ var hun også Oscars gæst i studiet. 
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder
Oscar har ikke ønsket at tale med HER&NU om bruddet, men han bekræfter historien over Ditte Okman i ‘Det vi taler om’.
Han forholder sig dog tavs, da han blev spurgt, om der er mere end dansetrin mellem ham og Asta, da HER&NU mødte ham efter ‘Vild med dans’ i fredags. Her tog Asta dog ordet. 
– Det har vi ikke lyst til at snakke om, sagde hun venligt. At de flere gange blev set flette fingre under showet, mente Asta ikke, at der skulle lægges så meget i. 
– Man bliver tæt af oplevelsen. Man går igennem noget intenst sammen og bliver rigtigt gode venner, så det behøver ikke at betyde mere end det, slog hun fast.
LÆS OGSÅ: Paradisoers fede ferie: Fest endte med regning på 40.000 kroner