Gustav er skuffet over sine venner

Realitystjernen Gustav besluttede den anden dag, at det var slut med at have venner, som nasser på hans pengepung og kendisstatus.

Af Signe Mai Kærsgaard - 25. maj 2013 kl. 13:00

Der følger mange ting med, når man bliver kendt realitystjerne. Gustav har på det seneste oplevet en af kendislivets ærgerlige sider – nemlig skuffelsen over venner, som strømmer til, men kun for at være en del af hans kendistilværelse.
På sin facebookside udtrykker Gustav sin skuffelse.
– Jeg må ærligt indrømme, at jeg er blevet skuffet over nogle mennesker, som jeg troede var min rigtige, nærme og tætte venner, men hvor det bare viser sig, at de kun er sammen med mig, for at få noget ud af mig, skriver Gustav.
LÆS OGSÅ: Endnu et realitypar flytter sammen
Et farvel til de falske venner
Gustav er efterhånden træt af at skulle trækkes med den slags venner.
– Gud, hvor er jeg træt af nasserøve, amatører og talentløse mennesker. Meget vil jeg finde mig i, men jeg vil fandme ikke finde mig i, at folk kun er sammen med mig, fordi jeg skal være deres dankort, eller fordi de vil have mit shine, skriver Gustav, og fortsætter:
-Heldigvis er jeg blevet klogere nu ,og de assholes skal bare ud af mit liv! Jeg har truffet et stort valg, og jeg har besluttet, at der er nogen mennesker i mit liv, som jeg bare bliver nødt til at sige farvel til.
LÆS OGSÅ: Gustav: Min stemme er slidt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.