Er Irina gravid? - Her & Nu

Er Irina gravid?

Irina var 75 procent sikker på, at hun var gravid, da hun købte testen.

Af Louise Vilsbøl - 2. december 2016 kl. 09:05

Den smukke blogger og realitystjerne Irina Olsen afslørede for nyligt, at hun gerne vil have et barn mere med sin kæreste, Morten Brangstrup Olsen, og det må gerne være snart. Derfor var lykken stor, da hun pludselig oplevede nogle velkendte symptomer.
– Jeg HAR været syg de sidste mange uger, det har været op og ned og haft den der omgang med opkast og kvalme som så mange andre. Men ud over det har jeg også haft kvalme i sådan 1-2 timer ad gangen, som er helt identisk med graviditetskvalmen, som jeg havde med Allessia, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Irina og kæresten klar til barn nummer 2: Vi håber på en dreng
– Pludselig fik jeg den der følelse igår aftes, at HEY, noget føles altså off, jeg tager en graviditetstest nu! Jeg var 75% sikker på, at jeg var gravid, men testen sagde noget andet! Not this time, skriver hun på bloggen.
Da vi mødte Irina og Morten til Danish Music Awards i november måned fortalte de ellers, at de gerne ville gøre datteren Allessia på 1 år og 8 måneder til storesøster, inden hun fylder tre år. Her fortalte de også, at især Morten håber meget på en dreng næste gang.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud: Sådan er mit og Mortens forhold
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina: Han prøver at vinde mig tilbage
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.