Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

Der er mange, der tror, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen er gravid igen, og det svarer hun nu på.

Af Jonas Sand - 12. oktober 2018 kl. 13:06

Den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ havde torsdag aften premiere på TV3, og comeback-afsnittet bød blandt andet på snak om bryllup og graviditet for Geggo og Cengiz. Samtalen om flere børn har fået flere til at tro, at realitydeltageren er gravid igen, men det afviser hun på det kraftigste i et nyt indlæg på sin blog.
Da Realityportalen talte med parret til pressemødet forud for sæsonen, afslørede Geggo, at det ikke kun er seerne, der tror, at hun er gravid igen. Her slog hun dog også fast, at der ikke er en baby i maven, og at det heller ikke er planen på nuværende tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag
– Planen er ikke, at vi skal have flere børn lige nu. Der er rigtig mange, der spørger, om jeg er gravid, men jeg er altså bare lidt chubby. Jeg har altså bare taget rigtig meget på. Jeg er overhovedet ikke gravid, fortalte Geggo med et grin til Realityportalen og fortsatte:
– Vi skal ikke have flere børn lige nu. Vi skal lige giftes først. Jeg kan ikke være gravid og brud samtidig, for jeg tager sindssygt meget på, når jeg bliver gravid. Sidst var det 30 kilo, og meget af det sætter sig omkring min hage. Og det er bare ikke pænt at være brud uden en hage. Jeg vil også bare rigtig gerne have nogle kindben og sådan noget.
Det forelskede par stak for sjov flere gange til hinanden i løbet af interviewet, og det var ikke anderledes under snakken om graviditeten.
– Men efter det, så skal der en i ovnen. Hun er jo også oppe i alderen, så der kan ikke gå for lang tid. De æg er ved at blive gamle, så det er snart tid, ikke? Hun er jo snart 30, jokede Cengiz, inden Geggo sendte ham et blik og en kommentar om, at han skulle passe lidt på.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor hedder han Fremtids Peter
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Flere børn i fremtiden

Det er dog planen, at Alba skal have mindre søskende i fremtiden, men der er ikke enighed om, hvor mange det skal være. Begge var dog hurtige til at svare i munden på hinanden, da de blev spurgt.
– Fire, sagde Geggo.
– To, svarede Cengiz, der chokerede kiggede på Geggo:
– Fire? Er du rykket op?
– Måske tre børn bare ikke er nok, svarede Geggo tilbage.
LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo tager røven på Linse
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

En ulækker plan

For Cengiz er to børn dog rigeligt, og hvis bare han har et af hvert køn, så er han tilfreds.
– Jeg skal bare have to – en dreng og en pige. Vi får en dreng næste gang, og så er det slut.
– Men hvad så, hvis det bliver en pige?
– Jamen, det gør det ikke. Jeg har en plan .. afslørede Cengiz, inden han blev afbrudt af Geggo:
– Nej, lad være med at fortælle om din ulækre plan. Lad mig sige det sådan, at han har en plan, som han elsker at indvie alle mennesker i. Den handler om vores sexliv, og jeg synes virkelig, det er grænseoverskridende. Men han har bare ikke et filter.
Cengiz ville ikke uddybe planen mere, men han fortalte, at den formentlig kommer til at være en del af den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’. Det er altså noget, som seerne kan glæde sig til – eller lade være.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om nyt forhold: Det er jo mig, den er gal med
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på