Er ‘Bagedyst’-par mere end bare venner?

Kemien var bestemt ikke til at tage fejl af, da Jon og Victoria stillede op som par i ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’.

Af Lykke Buhl - 11. januar 2020 kl. 20:55

I ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’ 2019 blev de to ‘Bagedyst’-stjerner Jon og Victoria sat sammen.

Jon og Victoria havde en tydelig kemi, da de var på hold sammen i ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’ 2019 (Foto: Carsten Mol/DR)

De både grinede og pjattede, og Victoria kaldte Jon for en “bage-lillebror”. Kemien imellem de to var ikke til at tage fejl af, og de holdt humøret højt hele vejen, selvom de to tidligere ‘Bagedyst’-finalister desværre røg ud i første udskillelsesrunde i ‘Jule- og nytårsbagedysten’.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

Jon, Jasmin og Emil var finalisterne i ‘Den store bagedyst 2018’, hvor Emil som bekendt løb med sejren (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Mere end venner?

Mia, Victoria og Frederikke var finalisterne i ‘Den store bagedyst 2019’. Her vandt Frederikke trofæet (Foto: DR)

Men netop den gode kemi mellem Jon og Victoria, har fået flere til at stille spørgsmål til, om det var mere end bare et venskab mellem de to.
LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæresten efter at have været sammen med en anden
Det afslår de dog begge.
– Det er meget nemt at svare på. Nej, det var der SLET ikke, griner Jon.
LÆS OGSÅ: CHOK: Türker og Sarah har slået op
Hans makker Victoria er heller ikke sen til at afkræfte, at hun skulle have andet end venskabelige følelser for ‘bage-lillebroren’ Jon.
– Jon og jeg er gode venner. Vi har det sjovt. Jon er i et forhold med en meget sød pige, lyder det kontante svar.
LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter

Har mistet kontakten

De to ‘Bagedyst’-stjerner arbejdede selvfølgelig tæt sammen, da de som et makkerpar både skulle forberede sig op til og deltage i ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’ sammen. Men siden har det velfungerende makkerpar desværre ikke set meget til hinanden.
– Vi var teammates og hyggede i forbindelsen med ‘Jule- og nytårsbagedysten’, men vi har fået travlt med hvert vores efterfølgende, så vi har ikke holdt kontakten ved lige, forklarer Jon.
LÆS OGSÅ: Her er årets ærgerligste break up 2019
Både Jon og Victoria har været igennem massive vægttab som unge, så de har en fælles erfaring med livsstilsændringer i forhold til træning og sund kost. Derudover blev de også i hver deres ‘Bagedyst’-sæson bemærket for deres smittende gode humør og skægge kommentarer, så det var altså bare et godt match mellem de to – men kun på det venskabelige plan.
LÆS OGSÅ: Princess fortryder: Det dummeste, jeg har sagt på tv
For mens Victoria er single og alenemor til sønnerne Villum og Nestor på to og fem år, så er Jon altså en optaget herre.

(Foto: Niels Henrik Dam)

Han har nemlig kæresten Xenia, som han fandt sammen med i juli 2019 og netop er flyttet sammen med i Skanderborg her i det nye år.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe headhuntet til ny sæson