Her er årets reality-vært

Den suverænt største sejr går til årets vært Rikke Gøransson fra ‘Paradise Hotel’.

Af Louise Vilsbøl - 30. december 2014 kl. 16:52

Der er ingen over og ingen i nærheden af Rikke Gøransson, når det kommer til titlen som årets vært. Med hele 58 procent af stemmerne går titlen for tredje gang i træk til den populære ‘Paradise Hotel’-vært.
Det er niende gang, at Rikke indtager værtsrollen på ‘Paradise Hotel’, og i år har hun været en større del af planlægningen forud for optagelserne, end hun plejer at være.
– Jeg har brugt halvanden måned sammen med produktionen, så det gør, at min mentale forberedelse ikke fylder lige så meget i år, da jeg ved, hvad der skal ske. Og i og med, at jeg har været med så længe, så sidder flere af tingene efterhånden på rygraden, fortalte Rikke til Realityportalen.dk, da vi mødte hende i Mexico under optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om værtsrollen: Den sidder på rygraden
Jeg fortsætter, hvis seerne vil have mig
Og den populære vært lægger da heller ikke skjul på, at hun er vild med sit job – og hun har ingen planer om at skifte det ud lige foreløbig, lover hun sine fans.
-Jeg er sikkert stadig vært på ‘Paradise Hotel’ om fem år, hvis programmet stadig eksisterer, og hvis seerne vil have mig. Men så er jeg nok mere bag kameraet, hvor jeg kan være med til at fortælle historier, fastslår hun.
Og med titlen som årets vært kan Rikke da også være sikker på, at seerne stadig gerne vil have hende som vært, så vi glæder os til at følge hende og ‘Paradise Hotel’ i mange år fremover – forhåbentlig.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Derfor skal du glæde dig til den nye sæson af ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: Rikke Gørsansson er årets vært 2013
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson er årets vært 2012
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.