'EOTB'-par er flyttet til gård i Herning: Nu er vi klar til børn

Der går ikke længe, før et velkendt reality-par udvider familien.

Af Emilie Holm Egebro - 15. december 2018 kl. 14:55

I sidste afsnit af ‘Ex on the Beach’ kunne man se Mathias Severinsen falde på knæ for Caroline Godrim og spørge hende, om de ikke skulle være kærester. Hun svarede hurtigt ja, og de to har været sammen lige siden.
For en måned siden kunne Caroline jublende fortælle, at parret havde fundet et fælles hjem, som de skulle flytte ind i den 8. december – et 130 kvadratmeter stort hus på en gård i Herning, hvor reality-baben kunne få sig en træningsstald. 
LÆS OGSÅ: Nu starter optagelserne: Ny sæson ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
I lørdags flyttede parret ind, så de har brugt hele ugen på at komme på plads. Det er dog ikke kun Caroline, der jubler over det nye hjem. Også Mathias er glad for Herning, men gruer sig dog lidt over den lange transporttid til studiet i Aalborg.
– Det passer mig glimrende at være flyttet til Herning. Her er dejligt stille og roligt på gården, og en mellemstor by passer mig væsentligt bedre end for eksempel Aarhus eller Aalborg. Derudover vil vi jo også gerne have børn i nærmeste fremtid, hvilket også har været en af grundene til, at vi ville have mere plads! Så der går ikke flere år, før det sker, lad os sige det på den måde. Dermed ikke sagt, at Caroline er gravid nu, for det er hun altså ikke. Det første halve år i Herning bliver dog lort, da jeg stadig går i skole i Aalborg, men hvad gør man ikke for sin kæreste. Heldigvis har Caroline og jeg hver vores bil, forklarer Mathias til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Emma og Kevin have utrolig hurtig sex i ‘Ex on the Beach’


LÆS OGSÅ: EOTB-babe søger job som parkeringsvagt og skraldemand
– Jeg glæder mig dog meget til sommer, hvor jeg bliver færdig som erhvervsøkonom. Så er planen, at jeg skal i gang med at arbejde og tjene en masse gode penge,. Jeg har altid haft en passion for salg og markedsføring, så jeg kunne rigtig godt tænke mig noget med markedsføring. Gerne noget konsulentarbejde, hvilket jeg også gerne vil være selvstændig med engang i fremtiden.  Vi vil jo gerne købe egen gård i fremtiden engang, så det skal der jo spares penge op til.
Mathias fortæller, at Caroline har sin hestevirksomhed, som hun har fokus på, og derudover har hun netop fået job som ridelærer. Hun søger dog også et ekstra job som butiksassistent i nærheden af deres nye hjem.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-overblikket: De er kærester – og de er ikke