'EOTB'-Jeppe om at vise sine følelser på tv: Det var slet ikke planen - Her & Nu

'EOTB'-Jeppe om at vise sine følelser på tv: Det var slet ikke planen

Jeppe åbnede sig for alvor op i aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’, hvilket han ellers hjemmefra havde besluttet, at han ikke ville.

Af Emilie Holm Egebro - 23. april 2019 kl. 22:55

Siden Tabita kom ind i ‘Ex on the Beach’ har der været problemer i paradis mellem Jeppe og Sara, der ellers lige var blevet kærester. I aftenens afsnit åbner Jeppe dog endelig op for Sara og fortæller, hvordan han egentlig har det med hende. Heldigvis for Jeppe forbarmer Sara sig over ham, og de to finder sammen igen.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe: Jeg er meget grænsesøgende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-Jeppe sover fra firkant

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
Jeppe blev dog nødt til at vise sine sande følelser for Sara for at vinde hende tilbage, og det er ellers noget, som har tidligere har fortalt til Realityportalen.dk, at han bestemt ikke havde planer om:
– De andre deltagere har ikke set mit sande jeg, og det skal de heller ikke, hvis jeg kan undgå det. Jeg har heller ikke tætte relationer til særlig mange mennesker derhjemme, jeg kan simpelthen ikke lide det. Jeg kan ikke lide at være sårbar, og at folk har nogen hemmeligheder på en – det gider jeg ikke. Så hellere holde tingene for mig selv, forklarede Jeppe få dage efter optagelserne startede.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
Han erkender derfor også nu, at det bestemt ikke var nemt for ham at åbne sig på landsdækkende tv:
– Jeg havde jo følelser for Sara, så derfor kunne jeg ikke gennemføre den firkant, der blev lagt op til. Egentlig vidste jeg jo længe, at jeg havde følelser for hende, men jeg prøvede bare at bekæmpe mine følelser. Det er sgu ikke nemt, at jeg skulle vise den side af mig selv på tv, for det var slet ikke planen, men det går mig faktisk ikke på, forklarer Jeppe til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var
– Jeg prøvede jo at bekæmpe mine følelser, fordi jeg ikke kan lide, at folk kommer tæt på mig. Derfor er det også vildt mærkeligt, at ikke kun Sara, men også alle seerne pludselig kommer så tæt på. Heldigvis har alle været positive indtil videre, fortsætter han.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Det så man ikke på tv: Derfor blev Morten så sur på Claes
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ville forlade ‘Ex on the Beach’