‘EOTB’-hunk raser: Folk opførte sig højrøvet

‘Ex on the beach’-stjernen Simon Kilov har ikke mange pæne ord om sin oplevelse i villaen.

Af Cecilie Løwert - 4. maj 2022 kl. 19:01

Sol, kolde drinks og en masse festglade unge mennesker, der er klar til at finde kærligheden. Det lyder måske som den perfekte cocktail for mange. Og det var også præcis samme forventning, som Simon Kilov havde, da han satte sig på en flyver til Den Dominikanske Republik.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltager ude af ‘MasterChef’: Jeg brød sammen

– Jeg kom lidt med de forventninger om, at jeg skulle ned og hygge mig med en masse mennesker. Men der bliver jo kun spillet to numre musik om aftenen, og så bliver den stoppet. Så det var jo ikke, fordi man festede og havde det sjovt, fortæller Simon til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: What: Ung mor betaler datter for billeder

Og ifølge den 25-årige realitystjerne, opdagede han hurtigt, at virkeligheden ikke stemte overens med hans forventninger

– Det handlede kun om drama. Men langt de fleste deltagere var så smarte i en fart, at det ikke var til at føre en normal samtale med dem. Folk opførte sig bare højrøvet, fordi de vidste, de var på tv. Og skulle derfor lave et nummer, så de kunne få flere følgere, når de kom hjem til Danmark. Det mener jeg, var spild af tid.

LÆS OGSÅ: Nicolai afslører: Derfor blev jeg så rørt

– Men ‘Ex on the beach’ har jo altid været et program spækket med drama, så hvad havde du forventet? 

– Jeg har aldrig set reality før, så jeg troede, at det var mere fest og farver. Selvfølgelig skal der også komme noget drama. Og alle vil gerne have følgere, men når det næsten kun skal omhandle det, og man skifter sin personlighed for at jagte flere følgere, så synes jeg personligt, at det bliver sørgeligt, forklarer Simon til Realityportalen om hans oplevelse.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til husmor: Det skal Amalie nu

Men på trods af de hårde ord fra Simon, så fortryder han ikke at have været med i ‘Ex on the beach’

– Jeg havde bare forventet noget mere fest og farver. Men hvis der byder sig noget andet tv, som jeg synes, er interessant, så er jeg ikke afvisende, afslutter reality-hunket til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Går Bro og Jasmin fra hinanden?