'EOTB'-Elisabeth afslører: Jeg var aldrig forelsket i Kristian

‘Ex on the Beach’-baben slår fast, at hun aldrig havde ægte romantiske følelser for Kristian.

Af Emilie Holm Egebro - 2. november 2019 kl. 8:55

Selvom alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’, endte det langtfra lykkeligt, da vi i det seneste afsnit af ‘Efter Ex’, så Kristian besøge Elisabeth i Caribien.
Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe
LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad
Kristian fortalte dog efterfølgende til Realityportalen.dk, at det gik op for ham, efter hjemkomsten fra Caribien, at han og Elisabeth ikke passede så godt sammen. Han er derfor nu helt afklaret med, at de bare skal være venner, da han synes, at de er for forskellige til at blive kærester.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-stjerne åbner op om sygdom: Bundet til kørestol
– Vi har lært hinanden bedre at kende efterfølgende, og selvom vi er rigtig ens på mange punkter, er vi også meget forskellige. Det er slet ikke en dårlig ting, vi skal bare ikke være sammen som kærester, og det er helt okay. Jeg tror bare, at de ting, som vi vil med vores liv lige nu, er forskellige. Det var meget svært for mig at se, mens jeg var i Caribien, men jeg kan se nu, at det er for det bedste, forklarede han.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
SE BILLEDET: Reality-babe har født

Elisabeth: Kristian er flyvsk og ustruktureret

Nu fortæller Elisabeth, hvorfor hun valgte at slutte flirten med Kristian, da han besøgte hende i Caribien. Det viser sig nemlig, at hun aldrig for alvor forelskede sig i Kristian.
– Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg aldrig nogensinde fik lige så mange følelser for Kristian, som han havde for mig. Jeg blev rigtig glad for Kristian inde i villaen, men jeg blev aldrig forelsket i ham. Når man er inde i villaen, er man i en lille boble, og man har kun de mennesker, som også er derinde. Da vi var ude af villaen ændrede alt sig bare. Jeg kom tilbage til en meget travl hverdag med fuldtidsjob, min lejlighed og min hund. Jeg arbejdede rigtig meget og var i gang med mit liv igen, fortæller Elisabeth til Realityportalen.dk.
– Kristian kom så og besøgte mig, og indenfor de første par dage gik det virkelig op for mig, hvor forskellige vi er. Nu havde vi jo en chance for at lære hinanden at kende udenfor villaen. Jeg er en meget målrettet og struktureret pige, og jeg spilder ikke tiden med noget, har altid en plan og arbejder hårdt for at nå mine mål. Kristian er meget modsat. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor flyvsk og ustruktureret han er. Han har nye ideer hver eneste dag, men det virker ikke til, at han rent faktisk får noget igennem. Kristian havde sagt sit job op og havde egentlig ikke planer om at finde et nyt, selvom han var tilbage efter at have været i Grækenland, fortsætter hun og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden
WOW! Vild forvandling hos ung mor
– For mig er det et mega turn off, når en fyr ikke ved, hvad han vil og ikke har planer for fremtiden. Kristian og jeg er på samme alder, men vi er to  vidt forskellige steder i livet. Det ville aldrig komme til at fungere. Kristian er en skøn og god fyr. Han kæmpede hårdt, og jeg har helt sikkert nydt den tid, jeg har haft med ham. Det er der ingen tvivl om! Vi har det så sjovt sammen og er skide gode venner. Men in the real world, så er der ingen chance for, at Kristian og jeg nogensinde kunne gå hen at blive kærester.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-hunk klar til forandring: Får hjælp af ‘Love Island’-fyr
LÆS OGSÅ: UHH! Fie Laursen dater norsk kendis