'EOTB'-Casper afslører: Derfor kyssede jeg med Linemaria

Det viser sig, at det var meget bevidst, at Casper kyssede med Linemaria.

Af Emilie Holm Egebro - 3. september 2019 kl. 7:25

Der var ingen tvivl om, at Casper var glad for at se sin eks, Mathilde, da hun tjekkede ind i villaen i første afsnit ‘Ex on the Beach’. Han slog hurtigt fast, at han havde følelser i klemme for hende og ville blive ked af det, hvis hun var sammen med andre.
Alligevel endte han selv med at kysse med Linemaria i gårsdagens afsnit, hvilket Mathilde ikke var helt glad for at få at vide. Hun og Casper havde nemlig aftalt, at de ville fortælle hinanden, hvis de var sammen med andre. Under afsnittet Casper begyndte at græde og fortalte Mathilde, at det var hende, han helst ville være sammen med, men nu fortæller han til Realityportalen.dk, at det ikke var helt så tilfældigt, at han var sammen med Linemaria, som det ellers virkede til:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Rent udseendemæssigt er Linemaria mere min type end Mathilde. Jeg havde derfor et godt øje til Linemaria fra starten af, men jeg blev lidt forvirret, da Mathilde kom ind, fordi jeg jo kendte hende hjemmefra og havde en historie med hende. Så jeg var lidt forvirret over i starten, hvem jeg var mest interesseret i – også fordi det var så intenst derinde. Linemaria er flottest, synes jeg, men med Mathilde havde jeg noget historie og noget tryghed, forklarer Casper og uddyber:
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Jeg ville gerne være mig selv derinde og ærlig overfor mig selv, men det følte jeg ikke helt, jeg var i starten. På den ene side fortrød jeg ikke, at jeg havde kysset med Linemaria, fordi jeg jo havde et godt øje til hende, men samtidig blev jeg ked af, at det var sket, fordi Mathilde ikke syntes, det var fedt. På det tidspunkt ville jeg helst have Mathilde, så jeg synes ikke, at det var fedt, at jeg måske havde gjort hende usikker på mig, fordi jeg havde kysset med Linemaria. Så det hele var lidt rodet.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program