Endnu en stor sportsstjerne med i ‘Vild med dans’

Det bliver spændende at se, hvordan det går, når en af Danmarks mest vindende langdistanceløbere bevæger sig ind på et dansegulv.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2021 kl. 8:00

Blandt de 12 nydansere i årets ‘Vild med dans’, vil man om kort tid også se den 30-årige marathonløber Abdi Ulad. Det kunne HER&NU afsløre i det trykte blad onsdags, og nu bekræfter TV 2 og også Abdi Ulad selv deltagelsen.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Abdi Ulad deltog ved OL i Tokyo denne sommer, hvor han opnåede en 23. plads. Han er en af Danmarks mest vindende langdistanceløbere, men har har også gennem sin karriere vundet utallige medaljer ved internationale mesterskaber.

Den olympiske atlet Abdi Ulad. (Foto: PR)

LÆS OGSÅ: Christiane taler ud om kærlighedserklæring til L.O.C

– Jeg er mega nervøs, men jeg glæder mig samtidig enormt meget. Dans er fuldstændig ukendt terræn for mig, så jeg glæder mig til at lære det og forhåbentlig udvikle min rytmiske sans, som jeg ikke mener, at jeg har særlig meget af, siger løbestjernen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Han er vant til, at det gælder om at være bedst og komme først, men den indstilling vil han forsøge at parkere, når han går i træningslokalet med sin dansepartner og lærer.

– Det vigtigste for mig er, at det skal være sjovt – og det er jeg sikker på, at det bliver. Så jeg vil forsøge at lægge mit konkurrencegen lidt til side, og så handler det om at nyde musikken og dansen, have det sjovt og give den alt, hvad jeg har!

Ifølge HER&NU’s oplysninger skal Abdi Ulad danse med Malene Østergaard, der sidste år vendte tilbage til “Vild med dans” efter syv års pause. Hun har tidligere dannet par i showet med håndboldspilleren Lars Krogh Jeppesen og skuespilleren Thomas Ernst.

‘Vild med dans’ får premiere den 10. september på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?