Endnu en reality-babe videre i 'X Factor'

Synes du, at ‘X Factor’-deltageren virkede bekendt? Så er der noget om det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. januar 2020 kl. 12:50

Man har særdeles skarpe øjne, hvis man i det senest viste ‘X Factor’-program spottede et velkendt ansigt blandt de mange håbefulde deltagere. Der er nemlig sket meget med Line Pedersen fra Odense, der siden årene, hvor man sidst kunne følge hende på tv, har ændret både navn og udseende.

Line og Tene til ‘X Factor’-audition. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.


I ‘X Factor’  stillede op i kategorien grupper med sin bedste veninde, Tene Ploug.
LÆS OGSÅ: Ung mor: Jeg var kun 14 år 
– Tene og jeg har været veninder i 20 år og har sunget meget sammen, da vi var teenagere. Derfor skulle vi da lige have den oplevelse med også, og det var vildt sjovt at være med. Vi har begge piger på 4 år, så vi ses altid med børn, og derfor var denne oplevelse sjov, fordi vi var sammen på en anden måde, siger Line til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste
Line Pedersen deltog i 2013 i  Kanal 4-programmet ‘Singleliv’, og dengang var hun kendt under navnet Jackie og levede af at være stripper. Efter hun i sommeren 2015 blev mor til Victoria, valgte hun at afslutte den karriere og har siden arbejdet med kostvejledning og træning.

(Foto: Discovery Networks Danmark)

I byen med Anker og Blachman?

Det var den fjerde og sidste audition i dette års ‘X Factor’, da de to piger fik så mange gange ja, at de blev sendt videre i forløbet. I den anledning lagde de ikke skjul på, at de gerne ville fejre succesen med de mandlige dommere.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance
Det blev ikke til en bytur med hverken Ankerstjerne eller Blachman, og desværre blev det heller ikke til en billet videre til den nervepirrende Five Chair Challenge.
– Jeg tror gerne, vi vil gøre noget mere ud af det, fordi vi hygger os med det, men ikke jagte det på mere seriøs vis, siger den tidligere ‘Singleliv’-deltager om at danne sanggruppe med sin veninde i fremtiden, og hun er ikke afvisende over for, at de vil stille op til en anden talentkonkurrence eller til ‘X Factor’ igen.
– Vi ville selvfølgelig gerne været gået videre, men det er ok. Det er bare ærgerligt for programmet, smiler Line.
LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde