Endnu en deltager stopper i 'De unge mødre' - Her & Nu

Endnu en deltager stopper i 'De unge mødre'

Den unge mor har valgt at trække sig ud af reportageserien.

Af Jonas Sand - 11. november 2016 kl. 13:30

En helt ny sæson af ‘De unge mødre’ kører i øjeblikket på Kanal 4. Her har seerne igen fået lov til at følge med i livet hos ældre deltagere som Nanna Eliasen og Camilla Framnes, mens unge mødre som Amanda Sisse, Victoria Damkjer, Kamilla Skov og Louise Brylle har valgt at stoppe.
Men faktisk mangler der endnu en deltager på listen i forhold til de seneste sæsoner. Sabrina Håkonsson har nemlig valgt at stoppe sin deltagelse og medvirker derfor kun i yderligere ét afsnit, før det er helt slut. Det afslører hun over for Realityportalen.dk.
– Jeg føler, at jeg har givet alt mit til programmet. Vi er nået til et nyt kapitel i vores liv, så vi har brug for at nyde det – og ikke gennem tv’et. Vi tænker lidt på fremtiden, og det er ikke at være et kendt ansigt. Vi vil gerne have lov at være os selv, så det er på tide at stoppe nu, siger Sabrina.

TAG TESTEN: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du?
Stor fokus på sygdom

Sabrina har inviteret seerne inden for på både godt og ondt. Vi var med hende på ferie i Tyrkiet, hvor hun fandt kærligheden med en lokal tjener, og så har hun sat fokus på sygdommen sclerose, som hun lider af.
– Det har været både op og ned at være med. Men det har været rigtig sjovt, og der er mange ting, man kan se tilbage på, fordi de både har fulgt en på gode og dårlige dage. Jeg har kun fået positive udmeldinger fra andre, og der er rigtig mange unge mødre med sclerose, der er kommet frem fra busken, og jeg er glad for, at jeg har fået dem til at tale om det.
LÆS OGSÅ: Ung mor gravid med ekskæresten
Sygdommen fylder meget i Sabrinas liv, og derfor har det naturligvis også været en stor del af programmet. Men desværre er der ikke meget fremgang at spore hos den unge mor.
– Det sidste års tid har det været nedadgående med mange dårlige beskeder omkring min sygdom, men jeg er glad for, at jeg har måttet vise min og Mads’ hverdag, og at folk har taget så godt imod os, slår Sabrina fast. 
LÆS OGSÅ: Afsløring: Populær ung mor trækker sig fra programmet
Ikke en svær beslutning
Men selv om den unge mor har været glad for at medvirke og har fået nogle gode oplevelser, så har det ikke været svært for hende at træffe beslutningen.
– Nej, det var ikke svært. Men selvfølgelig er jeg ked af at skulle undvære de mennesker, der har været med til at optage bag kameraet, for vi har haft en god og sjov tid, og man knytter sig jo til dem – blandt andet tilrettelæggeren, som Mads også er rigtig glad for, siger hun og slår fast, at hun ikke vender tilbage.

– Det er et endeligt exit. Jeg føler for at stoppe nu. Vi må videre med vores liv, og Kanal 4 finder helt sikkert nogle andre, som seerne kan følge. Jeg kommer ikke til at blive set på tv igen, da jeg er fast besluttet på, at det skal være fortid.
Du kan følge med i livet hos ‘De unge mødre’ hver tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Populær ung mor vender tilbage i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.