ENDELIG: 'Vild med dans'-finalen er lige om hjørnet

Bliver det Johannes og Claudia eller Sara Maria og Silas, der vinder dette års ‘Vild med dans’? Den spændende afgørelse finder sted om få timer.

Af Mikkeline Andersen - 28. november 2014 kl. 17:50

I 12 uger er der blevet øvet, danset og sendt stemmer af sted. I aften kulminerer det hele i en historisk ‘Vild med dans’-finale, når det skal afgøres, om det bliver Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, der løber med den eftertragtede titel, eller om det bliver Johannes Nymark og Claudia Rex?
I aften skal de talentfulde og modige dansere prøve kræfter med tre danse: En dans, som seerne har valgt, og det betyder, at Sara Maria og Silas skal danse jive, mens Johannes og Claudia skal på gulvet i en rumba. Derudover skal de danse showdans og freestyle.
Desuden kommer alle tidligere dansere på gulvet med deres dansepartnere og danser deres yndlingsdans.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex tager kæresten med til ‘Vild med dans’
Finalen kan sætte rekord
Det er ikke første gang, at Silas og Claudia skal kaste sig ud i den underholdende freestyle. Claudia har nemlig været i finalen to gange, mens Silas har været det hele fire gange.
Johannes og Claudia har imponeret dommerne til UG og høstet toppoints hele to gange. Hvis det lykkes parret at score 40 points i samtlige tre danse, så vil de være det første par nogensinde, som har fået topkarakterer hele fem gange, skriver TV2 i en pressemeddelelse.
Skulle det ikke lykkes for Claudia og Johannes at skrive sig ind i ‘Vild med dans” historiebøger, så vil finalen alligevel være mindeværdig, fordi det er første gang, at et par på hjemmefronten skal danse mod hinanden.
Se ‘Vild med dans’ i aften klokken 20:00 på TV2.
LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph: Gik ned med stress
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.