ENDELIG: Her er premieredatoen for 'Paradise Hotel'

Nu behøver du ikke længere vente på at få at vide, hvornår den nye sæson af ‘Paradise’ finder sted. I stedet skal du bare glæde dig, for sæsonen er lige om hjørnet.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 12. februar 2015 kl. 11:22

I spænding har tusinder fans af ‘Paradise Hotel’ gået og ventet på, at TV3 skulle afsløre, hvornår det populære program ruller over skærmen for 11. gang. Men nu er ventetiden slut.
Den 2. marts klokken 22:00 kan du godt læne dig tilbage og blænde op for TV3, for der ruller det første af i alt 40 afsnit over skærmen, bekræfter TV3 overfor Realityportalen.dk.
Se alle de nye ‘Paradise’-babes her
Se alle de nye ‘Paradise’-fyre her
LÆS OGSÅ: Rikke: Jeg arbejder hårdt for min krop
Rikke: En intens sæson
Sidste år sad de trofaste seere klistret til skærmen i 72 afsnit, men sådan bliver det ikke i år, hvor hele forløbet er skåret ned til 10 uger.
– Programmet er skåret ned til 10 uger denne gang, hvilket gør, at man får mulighed for at komme endnu tættere på vores deltagere, da forløbet bliver noget mere intenst. I år er vi gået tilbage til de gamle dyder, hvor sjov, fest og ballade er i fokus, fortalte Rikke Gøransson til Realityportalen.dk, da vi mødte hende på ‘Paradise Hotel’.
Så glæd dig til den 2. marts, når ‘Paradise Hotel 11’ ruller over skærmen på TV3.
LÆS OGSÅ: Rikke om værtsrollen: Det sidder på rygraden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.