ENDELIG! Nu får ‘Hell’s Kitchen’ premiere - Her & Nu

ENDELIG! Nu får ‘Hell’s Kitchen’ premiere

Viaplays bud på, hvordan den populære kokkekonkurrence skal skæres, har endelig fået en snarlig premieredato!

Af Lykke Buhl - 7. august 2020 kl. 16:58

Først skulle en ny udgave af ‘Hell’s Kitchen’ med ‘MasterChef’-dommeren Jakob Mielcke i spidsen have haft premiere sidste efterår. Sådan blev det dog ikke, selvom det nåede at komme frem, at også kok, ‘Vild med dans’-ikon og ‘MasterChef’-vinder Umut Sakarya kigger forbi programmet som gæstedommer.

Umut driver til daglig restaurant Guldkroen. Her serverer han sin klassiske danske mad til ‘Vild med dans’-partneren Jenna Bagge (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Endelig premiere

Men nu skal det endelig være! Den benhårde kokkekonkurrence på Viaplay har endelig offentliggjort en premieredato: Onsdag d. 26. august på TV3 og Viaplay.

Her skal 14 dygtige kokke konkurrere mod hinanden i den udfordrende tv-restaurant og ikke mindst bo sammen for at dele hvert et øjeblik af oplevelsen sammen. I restauranten bliver de styret med hård hånd af stjernekokken Jakob Mielcke, der tester og udfordrer dem i kampen om titlen som vinder og et mentorforløb hos Jakob selv.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

Ikke mindst afslører traileren for programmet, at der kommer prominente gæster i restauranten. Her får man nemlig korte glimt af flere realitypersonligheder såsom ‘Love Island’-stjernerne Olivia Salo og Jonas Korsgaard.

Herunder kan du se en trailer for programmet

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

‘Hell’s Kitchen’ blev optaget i sommeren sidste år, så premieren har været længe undervejs. Nu hedder den som sagt onsdag d. 26. august.

I 2010 lavede TV2 en sæson af det populære Gordon Ramsay-program. Her var det Wassim Hallal, der var frontkokken, men dengang var det desværre ikke nogen succes.

Til gengæld er programmet et kæmpe hit i USA og England, så forhåbentligt kan TV3 og Viaplay nu gøre dem kunsten efter med deres kommende sæson af ‘Hell’s Kitchen’

LÆS OGSÅ: CHOK! Søren Ryge stopper

LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’

Læs mere om