ENDELIG: Efter næsten tre år kan 'Årgang 0'-familie komme videre

Familien fra ‘Årgang 0’ satte deres hus til salg for første gang i 2016, og det har krævet næsten tre år og et stort nedslag i prisen at få det solgt.

Af Katja Gasiorowski - 20. juni 2019 kl. 11:04

I årenes løb har danskerne kunnet få et godt indblik i ‘Årgang 0’-familiernes hjem, da den populære TV 2-serie, som følger en række familier med børn, der er født i 2000, fra deres fødsel og frem til de er 18 år, rullede over skærmen.
LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender stjernerne tilbage
Dem der har fulgt med ved måske, at Theresia Treschow-Kühl og Lars Ellebye, der er forældre til 19-årige Rachel, har boet i deres hus i Aabenraa siden 2009, og i 2016 satte parret så huset til salg for første gang.
Men selvom seerne sæson efter sæson har fået en grundig fremvisning af deres 194 kvm store hjem med syv værelser, så har parret alligevel kæmpet med at få huset solgt. Nu – omkring to og et halvt år senere – er det dog endelig lykkedes.
Det skriver Ekstra Bladet og henviser til det netop tingløste skøde. Af skødet fremgår det også, at der var overtagelse i begyndelsen af måneden, og køber er et ejendomsselskab med base i Aabenraa.
LÆS OGSÅ: ’Årgang 0’-Stephanie: Sådan har den første tid uden et tv-hold været

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda Sisse fra ‘De Unge Mødre’ fortæller hvorfor, hun må udskyde sin drøm om at blive ejendomsmægler.

GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

Stort nedslag i prisen

Ifølge Ekstra Bladet købte Rachels forældre huset for 4,2 millioner kroner for 10 år siden. I første omgang satte de det til salg for 4.350.000 kroner, men salgsprisen faldt til 3.495.000 kroner i 2018.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne vil være ung mor
Siden er prisen røget endnu længere ned, og parret måtte nøjes med at få tre millioner kroner for deres hus.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student: Det skal jeg nu
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Rachel, der for en måned siden blev student på den internationale gymnasielle uddannelse på Birkerød Gymnasium, HF, IB og Kostskole.
Hun har netop taget hul på sit sabbatår, hvor hun planlægger at arbejde og måske rejse med kæresten Erik, inden hun begynder på geografi-studiet ved Københavns Universitet.
LÆS OGSÅ: ‘HOT NEWS: Årgang 0’-Rachel flytter sammen med kæresten