Endegyldigt farvel til The Kardashians

Snart er det slut med Kim, Kylie og alle de andre.

Af Lykke Buhl - 31. januar 2021 kl. 20:53

Om man har “kept up” eller ej, så er det svært at benægte, hvor stort en indflydelse Kardashian-Jenner-klanen har haft på den vestlige verden, siden rigmandsfamilien brød igennem i den brede offentlighed i 2007 med E!-serien ‘Keeping Up With The Kardashians’.

Siden har familien været diskuteret vidt og bredt, men snart er en æra forbi. Den tyvende – og allersidste – sæson af ‘Keeping Up With The Kardashians’ er nemlig snart på trapperne. Fredag d. 19. marts kan sæsonen ses i Danmark på hayu.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels planlægger familieudvidelse

Afvist lønforhøjelse?

Allerede før den 19. sæson var blevet sendt på de amerikanske tv-skærme, gik Kardashian-Jenner-familien ud og fortalte, at den tyvende sæson ville blive deres sidste.

– Det er med tunge hjerter, at vi har truffet den svære beslutning som familie at sige farvel til ‘Keeping Up with the Kardashian’, skrev blandt andre Kim Kardashian i september på sin Instagram.

Hverken hun eller de andre familiemedlemmer kom dog nærmere ind på, hvorfor den tyvende sæson skulle være den sidste. Rygterne begyndte at sprede sig om, at det pludselige stop skyldtes, at familien ikke havde fået en ønsket lønforhøjelse fra 150 millioner dollars til 200 millioner dollars per sæson grundet dalende seertal.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor vidste jeg, Amalie ville få en pige

Dog lød forklaringen efterfølgende fra matriark og momager Kris Jenner, at det var familiens egen – og ganske spontane – idé, at hitserien måtte stoppe, efter de igennem 14 år har delt flittigt ud af deres privatliv.

– Det var ret pludseligt. Jeg tror, vi talte om at skrive under på et par år mere med vores selskab, og pludselig kom vi alle til beslutningen som gruppe, at hele familien følte, at tiden bare var inde, forklarede Kris Jenner.

Herunder kan du se opslaget, hvor Kim Kardashian afslørede, at sæson 20 ville blive den sidste

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian)


LÆS OGSÅ: CHOK! Kardashian-skilsmisse: Kris siger stop

Den tyvende og sidste sæson af ‘Keeping Up With The Kardashians’ kan ses på realitystreamingtjenesten hayu fredag d. 19. marts 2021, hvor også de foregående 19 sæsoner kan findes.