Stærk spiller ude af ‘Robinson’: Frygtede at komme hjem til en lukket dør

Johannes meldte sig til ‘Robinson’ for sin egen skyld, men han frygtede, hvordan det ville være at komme hjem.

Af Rikke Lynge - 8. november 2021 kl. 21:58

Johannes La Cour Ladegaard blev i aftes stemt ud af ‘Robinson’, fordi de andre deltagere fandt ham for stærk, hvilket også kom til udtryk i mange individuelle udfordringer, hvor Johannes vandt den ene efter den anden.

At Johannes var stærk i de individuelle konkurrencer, vidste han godt på forhånd. Han har før testet sig selv af i en pælesidningskonkurrence, hvor han sad 96 timer.

– Konkurrencen slutter efter 96 timer, og vi var flere vindere det år, jeg sad, så vi måtte dele pengepuljen, fortæller Johannes, der fik 14.000 kroner i konkurrencen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amanda Sascha fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

Johannes har tilmeldt sig ‘Robinson’ udelukkende for at teste sig selv og sine grænser, og han kalder det selv for et egotrip, når man har en hustru og en lille datter på tre år derhjemme.

– Den her udfordring var for stor og for spændende. Nu har det kørt nogle år, hvor det har handlet om far, mor og børn, så nu synes jeg, at jeg gerne ville prøve at kigge indad, og der er ‘Robinson’ et rigtig godt grundlag for det, fortæller Johannes, der har været mest presset på afsavnet til familien, og han frygtede da også for sin velkomst hos datteren efter sit exit.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree ramt af alvorlig sygdom

– Det var ubeskriveligt at se min lille pige, som jeg holder så meget af. Det var fedt at se hende igen. Jeg var nervøs for, at jeg ville komme hjem til en lukket dør, og hun ville føle sig såret og ikke havde lyst til at kramme med mig, men det modsatte var tilfældet, fortæller Johannes og fortsætter:

– De første fire døgn kunne jeg ikke forlade hende. Det var hendes reaktion, og der opstod lidt separationsangst. Efter nogle dage var vi helt tilbage til det normale, afslører Johannes.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom kritik: Jeanette Ottesen gør comeback i velgørenhedsshow