Emmelie de Forest: Jeg ser masser af reality-tv

Emmelie de Forest var i et strålende humør til dette års MTV EMA PreParty. Og hun er altid klar på ballade.

Af Marlene Juhl Skovgård - 6. november 2013 kl. 12:46

Der var ingen slinger i valsen, da Emmelie de Forest indtog den røde løber til MTV EMA Pre Party. Men bag det smukke ydre, gemmer der sig en drillepind af dimensioner.
– Hvis jeg skulle være med i et realityprogram, så skulle det være ‘Punked’. Det der med, at man tager røven på folk, det synes jeg er virkelig sjovt, fortæller Emmelie de Forest til Realityportalen.dk.
Selvom den smukke grand prix-vinder ikke har noget tv, så hænder det da, at hun sluger et par realityprogrammer, når hun besøger kæresten.
– Jeg må indrømme, at jeg faktisk ser ‘The Kardashians’. Det er ret underholdende, og så er Kim Kardashian virkelig smuk.
Men også danske realityprogrammer frister Emmelie.
– Det hænder, at jeg ser ”Paradise Hotel’ og nu her ser jeg faktisk ‘Saselines bekendelser’. Saseline virker rigtig sød og oprigtig.
LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra ‘Geordie Shore’
Barfodet Emmelie elsker stilletter

Emmeile de Forest.var smuk og elegant på den røde løber til dette års MTV EMA Pre party. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Emmeile de Forest.var smuk og elegant på den røde løber til dette års MTV EMA Pre party. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Popikonet Michael Jackson havde sin hvide handske og stumpebukser som sit kendemærke. Dansk melodi grand prix vinder, Emmelie de Forest, har sine bare fødder. Dog var den sprøde sangerinde iført høje sorte stiletter fra ‘Billi Bi’ til dette års MTV EMA Pre Party.
– Jeg elsker faktisk at gå i stiletter. Også til hverdag. Jeg synes, at det er flot, elegant og sexet. Men når jeg står på scenen, så vælger jeg at optræde uden sko, da det er meget vigtigt for mig, at jeg bevarer jordforbindelsen og virkelig står fast, når jeg skal synge.
– Det var faktisk ikke noget jeg fandt på til Grand Prix, det er noget jeg altid har gjort. Og nu er det så åbenbart blevet et slags kendemærke for mig.
Til næste år er Danmark vært ved det Internationale Melodi Grand Prix og Emmelie er bestemt ikke afvisende for at optræde ved arrangementet.
_ Jeg kan bekræfte, at jeg skal optræde til det danske Grand Prix.  Og så ligger det i kortene, at jeg også skal optræde til det internationale Grand Prix, men det er dog ikke helt bekræftet. Men det plejer man jo at gøre. Jeg glæder mig i hvert fald meget, og jeg vil også optræde i bare tæer dér, griner hun.
SE OGSÅ :Galleri: MTV EMA preparty
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser