Emma vender tilbage til 'Årgang 0'

Seerne kan glæde sig over et gensyn med ‘Årgang 0’-Emma.

Af Louise Vilsbøl - 6. oktober 2018 kl. 12:55

Det er tre år siden, Emma Josefsen sagde farvel til ‘Årgang 0’, da hun fik stress og ikke længere ønskede at blive fulgt af kameraholdet. I dag er Emma dog helt fri for stress, og nu kan seriens fans glæde sig over et gensyn med den populære familie fra Tarm.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så godt klarer ‘Årgang 0’-Emma sig
– Emma har sagt ja til at medvirke i afslutningsprogrammerne, som kommer efterfølgende, og derfor er vi stadig lidt med inde i varmen. Vi var også med inde og modtage en pris fra Billed-Bladet inde på Hotel D’Angleterre i vinters. Der fik ‘Årgang 0’ en hæderspris, og vi var også inviteret med. Så det var en stor oplevelse, siger Lene Josefsen til TV 2.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


Afslutningsprogrammerne bliver en programrække med hver af de fire  ‘Årgang 0’-børn, som kommer efter den sidste sæson af programmet. 19. sæson, som bliver sendt til januar på TV 2, er den sidste sæson af reportageserien, som vi kender den, har tilrettelæggeren bag programmet tidligere fortalt.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-Stephanie: Jeg bliver udnyttet
Aftalen med de tre unge hovedpersoner i ‘Årgang 0’, Stephanie fra Slagelse, Rachel fra Aabenraa og Christian fra Aarhus, er, at de tre unge sammen med deres familier medvirker i tv-serien til og med deres 18. år. Den første sæson af serien blev optaget året før de unges fødsel i år 1999, og det betyder, at den 19. og sidste sæson af serien vil blive vist i 2019.
Det vides endnu ikke, hvornår de fire ekstra programmer bliver vist.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor: Dét reddede vores ægteskab